Bianca Ingrossos nya assistent Julia Höjner tar över efter Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Foto: Youtube

Lovisa Worge möttes nyligen av massiv kritik efter en festkväll mitt under pandemin.
Nu ersätts hon efter att funnits vid Bianca Ingrossos sida under två års tid.

Lovisa Worge har nu arbetat som Bianca Ingrossos assistent i flera år. Förutom att vara kollegor har duon dessutom blivit bästa vänner. Genom arbetet har Lovisa blivit ett välkänt ansikte då hon synts i Biancas sociala medier och även i Wahlgrens värld.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lovisa Worge utsatt för hatstorm efter festkvällen

Idag arbetar Lovisa dessutom själv med sina sociala medier och driver ett Instagram-konto med 126 000 följare. Under förra helgen var det dags för Lovisa att fira sin födelsedag. Firandet kom däremot att sluta med en hatstorm då Lovisa glatt delade med sig av videoklipp där hon och ett gäng andra influencers festade loss på restaurangen Hallwylska mitt under den pågående pandemin.

Efter att mötts av massiv kritik valde Lovisa att be om ursäkt offentligt.

”Jag vill säga att jag efter i går har fått mig en rejäl tankeställare och jag har verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är försent då gårdagen redan har hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar och tänka mycket mer ansvarsfullt”, skrev hon under söndagen på Instagram.

Bianca Ingrosso gick även ut med ett starkt uttalande efter assistentens festkväll. Hon förklarade då att hon inte ville försvara någon men att hon ansåg att influencers får mycket skit oavsett hur de agerar under pandemin.

Lovisa Worge ersätts mot nya assistenten Julia Höjner

LÄS MER: 5 saker du vill veta om Bianca Ingrossos nya assistent Julia Höjner

Efter den turbulenta helgen kunde Lovisa avslöja att en ny fas i hennes liv nu börjar, från och med i måndags är hon nämligen student.

”Idag börjar jag universitetet. Pluggar en kandidat i företagsekonomi”, skrev Lovisa på Instagram story tidigare i veckan.

I samband med att Lovisa börjar sin nya syssla är det dags för Julia Höjner att ta över rollen som Biancas assistent. Den 23 år gamla tjejen från Varberg har nu haft sin första dag avslöjar hon på Instagram. Gissningsvis är Lovisa i en upplärningsfas innan hon lämnar över stafettpinnen på heltid.

”Första dagen avklarad med Bianca Ingrosso och Lovisa Worge”, skriver Julia.

LÄS OCKSÅ: Vlad Reiser försvinner efter kritiken mot TikTok-videon på Youtube

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners bilder från Paradise Hotel-huset i Mexiko