Bianca Ingrosso om Lovisa Worges kritiserade födelsedagsfirande

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Foto: Youtube

Lovisa Worge har mötts av rejäl kritik från följarna efter att storslaget firat sin födelsedag mitt under pandemin.
Nu väljer Bianca Ingrosso att lyfta ämnet i en Instagram story.
”Jag pratar om det faktum att folk LÄNGTAR efter att kritisera influencers för minsta lilla”, skriver Bianca.

Lovisa Worge är känd som Bianca Ingrossos assistent. Efter att ha fått äran att bli Biancas högra hand lämnade Lovisa Norrköping bakom sig för ett liv i Stockholm.

Inte nog med att arbeta med Bianca så kom duon även att bli bästa vänner. Idag visar de flitigt upp sin kärlek till varandra i sociala medier och Bianca har vid flertal tillfällen berättat att Lovisa är vännen som hon tidigare aldrig haft men alltid önskat sig ha.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Förutom att arbeta som assistent till Sveriges kanske populäraste influencer så har Lovisa på dessa år dessutom skapat sin egen infleuncer-karriär. Idag har hon 126 000 följare på Instagram och gör samarbeten med stora företag.

Lovisa Worges storslagna födelsedagsfest mitt under pandemin

Under helgen har Lovisa hamnat i blåsvädret rejält efter att ha arrangerat ett stort födelsedagsfirande på restaurangen Hallwylska mitt under den pågående pandemin. På videoklipp som Lovisa själv delat på Instagram syns en stor skara människor festa loss. Bland annat syns Alice Stenlöf och Lucas Armando Feola på plats i videoklippen.

Efter att videoklipp och bilder på influencer-ligan som dansar glatt på restaurangen cirkulerat på Instagram nåddes Lovisa snabbt av massiv kritik. Under söndagseftermiddagen gick hon därför ut med ett uttalande.

”Jag vill säga att jag efter i går har fått mig en rejäl tankeställare och jag har verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är försent då gårdagen redan har hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar och tänka mycket mer ansvarsfullt”, skriver Lovisa på Instagram.

LÄS MER: Eric Saades oväntade ord till Bianca och Lovisa

Enligt Expressen har restaurangen dementerat att en födelsedagsfest arrangerats hos dem.

”Under sittningen så ställde sig det uppdelade sällskapet upp, vilket vi snabbt stoppade och bad alla återgå till sina platser. Vi har inte anordnat en födelsedagsfest”, uppger tidningen att Hallwylska svarat på sin Instagram, efter kritiska kommentarer.

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter anklagelserna mot influencers

Någon som inte var på plats under födelsedagsfirandet är Bianca. Hon har däremot åkt med i kritikstormen och ryter nu ifrån på Instagram story. Bianca förklarar nämligen att hon enbart legat i sin lägenhet den senaste veckan och därmed inte är en del av festligheterna som skett under helgen.

”Vill ni hoppa på någon så gör det om det får er att må bättre. Men jag har inte ens varit utomhus på 6 dagar så rikta era vidriga ord någon annanstans tack”, skriver Bianca.

Hon menar även att hon inte accepterar den kritikstorm som just nu sker.

”Det handlar inte om att jag försvara någon eller förminska en situation. Det är inte ens det jag pratar om. Jag pratar om det faktum att folk LÄNGTAR efter att kritisera influencers för minsta lilla. Och när den kritiken kommer så är det inte kritik. Det är hat, det är hot, det är mobbning och att sitta där och höja sig själv genom att sänka någon annan. Nej jag tycker inte om det”, skriver hon och fortsätter:

”Vi kan inte stå till svars för allt. Vi kan inte ta ansvar för allt. Vi kan inte vara perfekta. Det är och kommer för alltid att vara omöjligt. Vi är mänskliga som ni alla andra och vi förtjänar inte mer hat än någon annan bara för att vi har ett yrke som samhället har gjort det okej (sjukt nog) att hata och mobba förpestades unga kvinnor”

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani svarar på otrohetsryktena – efter uppbrottet med Eric Saade

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos svar på sexryktet – så är han i sängen