LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eric Saades kommentar efter Bianca Ingrossos bild på Lovisa Worge

14 jan, 2021 
Eric Saade, Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Foto: TT/Youtube
Bianca Ingrosso har delat med sig av ett helt bildspel på assistenten Lovisa Worge.
Detta har fått artisten Eric Saade att reagera med ett oväntat drag.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

När Bianca Ingrossos, 26, karriär sköt i höjden insåg hon snabbt att arbetet blev för mycket för att sköta på egen hand. Därav tog hon beslutet att anställa en assistent. I Wahlgrens värld fick tittarna se Bianca hålla anställningsintervjuer och en av de sökande var Norrköpings-tjejen Lovisa Worge, 24.

Efter ett första möte stod det klart att Lovisa skulle få den stora äran att vara influencerns högra hand. Med tiden har duon vuxit ihop och förutom att vara kollegor, dessutom blivit bästa vänner. Idag syns de ständigt tillsammans och Bianca har flertal gånger uttryckt att Lovisa är vännen som hon aldrig tidigare haft i sitt liv.

I somras avslöjade plötsligt Bianca att Lovisa däremot kommer att sluta arbeta som hennes assistent. Anledningen var då att Lovisa blivit för bra på sin roll och nu var redo att ta sig an nya uppdrag. Planen såg ut att vara att Lovisa skulle börja arbeta med Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics, men det har även varit på tal att Lovisa ska börja studera.

Annons

Bianca Ingrosso talar ut om känslorna för Lovisa Worge

Oavsett hur det blir så har Bianca funnit sig en ny assistent, men trots detta lär Lovisa fortsätta vara en stor del av hennes liv med tanke på deras starka vänskap. Under torsdagen var det dags för Lovisas födelsedag, något som Bianca hyllade med ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Hur ska man med några ord förklara sin kärlek till den som betyder allra mest i en text här på Instagram. Lovisa fucking världens bästa Worge. Norrköpings stjärna som av över 5000 anställningsmail bara dök upp från ingenstans mitt i natten när jag skrollade i mailen. Det bara kändes rätt i magen, sådär naturligt rätt. 3 år senare och här är vi nu tillsammans som bästa bästa vänner med ett så nära band folk bara drömmer om. Du har gått från att vara min assistent till kollega, bästa vän, livspartner och en av dem absolut viktigaste personerna i mitt liv och dem är FÅ”, skriver Bianca och fortsätter:

Annons

”Det finns verkligen absolut ingen som dig LOVIZ. Du är one a kind och för varje dag som går så blir jag mer och mer kär i dig och det går inte att beskriva den enorma respekten jag har mot dig. Du är mitt allt. Aldrig har jag upplevt denna typ av vänskap där allt bara kommer så otroligt naturligt och där någon förstår mig så väl som du gör. Du ser mig precis för den jag är.”

Eric Saades oväntade drag efter känslosamma inlägget

Lovisa visar sig bli starkt berörd av inlägget och delar även hon med sig av sina känslor för vännen.

”Jag gråter Bianca. Det finns ingen som dig, ord finns inte till. Det gör ont i hela mig när jag tänker på hur mycket jag älskar dig. Du och jag föralltid”, skriver Lovisa i en kommentar.

Någon annan som gett sig in i kommentarsfältet är artisten Eric Saade, 30. Till bildspelet på Lovisa har han kommenterat tre emojis. En som föreställer en eld, en som föreställer två händer ihop samt en pussgubbe.

Erics kommentar har i skrivande stund fått över 30 gilla-markeringar. Artistens relation till Lovisa och Bianca är sedan tidigare okänd.

Annons