TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas oro efter Carolina Gynnings avklädda gravidbild: ”Inte så bra”

14 jan, 2021 
Carolina Gynning
Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn.
Men efter hennes senaste bild på Instagram är vissa följare nu oroliga för barnets hälsa.
”Finns risk för infektion”, skriver en följare.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Carolina Gynning, 42, blev känd för svenska folket efter att hon vann dokusåpan Big brother 2004. Sedan dess har hon gjort en imponerande karriär inom tv, musik och skådespeleri.

Hon har även fått möjligheten att leva ut sin passion för konst och tillsammans med väninnan Carina Berg, 43, driver hon även den populära podden Gynning och Berg – Hittar sig själva.

Carolina har döttrarna Adele och Alicia tillsammans med Alexander Lydecker. Men i början av början av 2018 fick relationen med barnens pappa ett abrupt slut – något som Carolina var öppen med att det tog lång tid för henne att komma över.

Carolinas glädjebesked med Viktor

Sedan en tid tillbaka är Carolina tillsammans med den nya kärleken Viktor Philipson, och idag verkar paret lyckligare än någonsin. Men det har inte varit helt lätt för paret, i somras berättade Carolina nämligen att de tagit en paus från varandra. Men det dröjde inte länge innan den glädjande nyheten kom om att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Annons

– Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Gynning då.

Nyligen kom Carolina med ytterligare ett glädjande besked – nämligen att hon är gravid med sitt tredje barn och lyckan är total!

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel.”, skrev hon då.

Även hennes följare verkar vara lyckliga över beskedet för deras reaktion var verkligen inget som Carolina räknat med.

Följarnas oro över fostret i magen

Men under en resa till Vemdalen med kärleken Viktor har Carolina nu lagt upp en bild på Instagram som gjort följarna oroliga. På bilden är Carolina helt avklädd och ska precis ta sig ett dopp i en rykande het bubbelpool. En handling som nu väcker frågor bland följarna, som menar att ljudet från pumpen kan vara skadligt för fostret.

Annons

”Tänk på att inte igång bubblerna! det är inte bra för fostret”, konstaterar en.

”Ljudet från pumpen blir extremt högt under vattnet, man får så klart göra som man vill det var bara en omtanke!”, skriver en annan.

Enligt följarna ska bubbelbad under en graviditet undvikas både för mammans och barnets skull. Av den anledningen att det kan finnas bakterier i vattnet.

”Tidigare avråddes från bad i bubbelpool under hela graviditeten. Orsaken är att det ofta finns en hel del bakterier och annat i det varma vattnet, och att du som gravid är mer känslig för både svamp och urinvägsinfektioner. Nu för tiden är det upp till var och en att själva bestämma hur de vill göra. Enda gången du absolut inte ska bada i till exempel badtunna, bubbelpool eller badkar är i slutet av graviditeten, om ditt fostervatten gått. Det beror på att det då finns risk för infektion”, skriva en annan.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons