LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas besvikelse efter gravida Carolina Gynnings besked om podcasten

12 jan, 2021 
Carolina Gynning
Foto: TT/Instagram
Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn.
Efter att ha gått ut med ett oväntat beslut uttrycker nu följarna sin stora besvikelse.
”Så synd”, skriver en person på Instagram.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 42, är gravid med sitt tredje barn. Tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Adele och Alicia. De är idag sex och sju år gamla och dyker ständigt upp på Carolinas sociala medier.

Sommaren 2019 fann Carolina kärleken i Viktor Philipson, 34, men efter drygt ett år ihop fick relationen ett plötsligt ett slut. Det dröjde dock bara två månader innan paret var återförenade, ett beslut som Carolina glatt berättade om i podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva.

– Jag och Viktor är ihop igen. Vi kunde liksom inte hålla fingrarna borta från kakburken, sa Carolina då som inte ville gå in på några ytterligare anledningar till varför de gjort slut eller återförenats.

Carolina Gynning visar upp gravidmagen

Sedan dess har turturduvorna glatt visat upp sin lycka i offentligheten och under första veckan i januari kom den stora glädjenyheten – Carolina är gravid.

Annons

Det var i ett inlägg på Instagram som Carolina avslöjade att familjen väntar tillökning. På tre bilder syns hon med en stor gravidmage i vädret, när bebisen är beräknad att födas har Carolina däremot inte valt att gå ut med i nuläget.

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”.

Redan tidigt i relationen var Carolina öppen med att paret gärna ville skaffa barn ihop men att de inte tog möjligheten till det för givet. Nu har alltså lyckan slagit in och inte nog med att Carolina är gravid så är dessutom nära vännen Carina Berg, 43, också gravid med sitt tredje barn samtidigt.

Följarnas besvikelse efter avslöjandet

Carolina och Carinas podcast nås varje vecka av en stor skara lyssnare. Då Carolina inte berättat så mycket om sin graviditet såg många lyssnare nu fram emot tisdagens avsnitt där det väntades få höra om lyckan. Men plötsligt kom duon med ett oväntat besked – veckans avsnitt är nämligen inställt.

Annons

I ett inlägg på podcastens Instagram-konto står det skrivet att lyssnarna får vänta ännu en vecka, något som visar sig leda till en hel del besvikelse.

”Nej så synd. Jag som ville göra mer om bulan och få skratta”, skriver en följare.

”Neeej, ska vi behöva vänta en hel vecka till!? Höjdpunkten på veckan ju”, skriver en annan.

”Åh nej vad trist! Hade sett fram emot att få skratta med er”, skriver en tredje.

Annons