LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Pelle Hansson Edhs egna ord om Karin Nordströms nya kärlekslycka

12 jan, 2021 
Pelle Hansson Edh och Karin Nordström
Foto: TV4
Karin Nordström dumpade Pelle Hansson Edh i somras – efter kärlekslyckan i Bonde söker fru.
Nu uttalar sig Pelle för första gången om känslorna över att Karin har en ny pojkvän.
– Det var inget som hon sa till mig, att hon hade hittat någon nu utan det fick man läsa sig till på sociala medier, säger Pelle till Hänt.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Bonden Pelle Hansson Edh och brevskrivaren Karin Nordström fann kärleken då de medverkade i TV4:s Bonde söker fru 2019. Lyckan var total och paret flyttade ihop redan innan programmet hade börjat sändas på tv.

Men i augusti tog kärlekslyckan en plötslig vändning då Karin avslöjade via ett inlägg på Instagram att relationen var över. Hon hade då beslutet sig att lämna Pelle och gården för att fortsätta sitt liv på annat håll. Pelle stack inte under stolen med att uppbrottet tog hårt på honom.

Pelle Hansson Edh om livet efter uppbrottet

När Hänt når Pelle några månader efter Karins plötsliga dumpning så berättar han om måendet idag.

– Nu är det hur bra som helst. Det har gått nästan ett halvår nu så nej nu känner man väl att man kunnat gå vidare och släppt taget. Nu är det full fokus på gården och umgås med polarna, säger Pelle.

Annons

Bara dagar tidigare har Karin gått ut med att hon träffat en ny kille. Det är drängen Dennis som fångat hennes hjärta och kärleken sprudlar.

– Jag hade varken en tanke eller ett egentligt intresse för att finna någon på ett bra tag efter uppbrottet med Pelle. Klyschigt men sant så ville jag satsa på mig själv och hitta tillbaka till den riktiga livsgnistan. Men Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv, sa Karin till Hänt när den nya relationen offentliggjordes.

Pelles känslor över Karins nya kärlekslycka med drängen Dennis

För Hänt berättar nu Pelle om hur han fick reda på att ex-flickvännen funnit kärleken i någon annan.

– Det var via media, det var inget som hon sa till mig, att hon hade hittat någon nu utan det fick man läsa sig till på sociala medier. Jag lägger inte så mycket krut på det, först tänkte jag åh fan men sen tänkte jag att ja man är väl glad för hennes skull och släppte det, säger han.

Annons

Även om Pelle nu fokuserar på sitt eget så erkänner han att det såklart känts i hjärtat.

– Man lägger väl inte så mycket energi på det men visst man är väl omänsklig om man inte känner lite lite att det känns. Men det är inget jag lägger något fokus på. Jag är glad för hennes skull att hon har kunnat hitta någon ny och gå vidare, att hon är lycklig igen.

Hur snabbt kärleken slår till är olika för alla. Fem månader efter uppbrottet med Pelle syns nu Karin gått vidare, men just tiden är inget som stör Pelle speciellt.

– Det är väl det som är grejen med kärlek, ibland går det fort. Som sagt så fanns känslorna inte från hennes sida så då kan man ju förstå att det kan gå lite fortare att hitta någon ny. Jag läste väl lite gran där, som hon sa till er att hon hade väl inte tänkt det men ibland kan man inte hejda hur man känner och tycker för någon. Ibland säger det bara klick, så är det ju. Det känns väl helt okej ändå.

Annons