Lisa Lindvalls framtidsplaner med Pontus Mikaelsson efter Bonde söker fru

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson

TV4/Cmore
Lisa Lindvall trodde att hon var uträknad efter att Pontus Mikaelsson valt Emmy Ohlsson före henne i Bonde söker fru.
Men sen fick hon ett telefonsamtal som vände upp och ner på allt.
– Jag blev chockad och förvånad, säger hon till Hänt, och berättar om planerna för framtiden med pojkvännen.

Det verkade ju helt klart för Pontus Mikaelsson. Vid sitt slutval i Bonde söker fru valde han Emmy Ohlsson, vilket innebar att Lisa Lindvall fick åka hem. Men i avsnittet därefter skedde något högst ovanligt för programmet.

Pontus Mikaelsson ändrade sig, och fick helt enkelt berätta för Emmy Ohlsson att han inte längre ville träffa henne.

Istället ringde han till Lisa Lindvall och berättade att han tänkt till och frågade om hon kunde tänka sig att ta upp kontakten. Och så blev det!

Lisa Lindvalls ord om ilskan mot Pontus Mikaelsson

I en intervju med Hänt berättar nu Lisa Lindvall om hur tankarna gick när samtalet från Pontus Mikaelsson kom.

– Jag blev jävligt chockad och förvånad, och fattade inte vad han ville snacka om. Det var konstigt och många tankar som for runt, för jag hade ju försökt gå vidare och slutat tänka på honom. Men jag kunde inte sluta tänka på honom, det gick inte, säger Lisa Lindvall.

Hon berättar att tiden mellan slutvalet och telefonsamtalet var jobbig.

– Jag vet inte hur många timmar mina vänner fick höra ältande som: ”Vad var som hände? Jag trodde att vi hade någonting”, och så, säger hon med ett skratt.

I avsnittet, när de återförenats, säger Lisa Lindvall att hon varit arg på Pontus Mikaelsson efter att han valde Emmy Ohlsson framför henne. Hon utvecklar:

LÄS MER: Så gick det sen med kärleken för bönderna i Bonde söker fru

– Jag kände mig mest besviken, för jag tyckte att vi hade något som jag kände att han inte kunde ha med fler. Han berättar i ett av avsnitten att vi möttes på morgonen och hamnade i en kram och bara var med varandra i stunden och kramades. Och det hände flera gånger utanför kamerorna, säger Lisa Lindvall.

Hon berättar också om ett samtal under sista kvällen som gjorde henne irriterad.

– Han sa att han inte fick något grepp om mig, att jag var en stadstjej. Och jag ba: ”Vadå? Hur är man om man är en stadstjej?”, och det kunde han inte svara på. Jag blev så irriterad på det, han kan ju inte säga att jag är något och sen inte utveckla det, säger Lisa Lindvall.

– Men det var väl för att han själv inte kunde sätta ord på det. Och det var det som jag kände, att jag inte fick någon förklaring till varför det blev som det blev vid slutvalet. Jag tyckte att vi hade så härliga stunder utanför kamerorna.

Jag antar att ni har pratat ut om det?

– Gud, ja! Det har vi pratat ut om, så det är lugnt.

Lisa Lindvalls bröllopsbesked

Men hur ser det ut i dag då? Jo, som det syns i säsongsavslutningen håller de kvar vid varandra och Lisa Lindvall berättar att de trivs väldigt bra ihop.

– Jag har kvar min lägenhet och så, jag har inte sålt den. Men jag kan ärligt säga att jag inte sovit i den mer än en natt sedan vi kom hem från resan i Falkenberg. Så jag har mer eller mindre flyttat in utan att göra det officiellt.

De har tittat på programmet tillsammans, vilket inte bara varit en trevlig upplevelse.

– Det var kul i början, men sen tycker jag att blev jobbigare när man fick höra mer om hur han kände för de andra tjejerna. Så det är klart att det var jobbigt. Men samtidigt är både jag och Pontus väldigt ärliga, så jag berättade det och det fattade han och försöker stötta mig på det sätt som jag behöver. Så det har varit lugnt.

– I normala fall ser man ju inte sina killar dejta andra tjejer, även om man vet att det varit så. Men att se det är en helt annan sak.

Hur ser du och Pontus på framtiden? Har ni några planer på att skaffa barn eller gifta er?

– Vi har väl pratat om det. Sen är det en sak som växer fram. Jag har aldrig varit stressad över att skaffa barn och hela den grejen. För mig har det handlat om att det ska kännas rätt, och just nu känner jag att det är rätt. Så det får tiden utvisa. Vi har inte bestämt något, men vi har ju drömmar båda två, så när det känns rätt kan det hända att det blir både barn och giftermål, säger Lisa Lindvall.

Bild: TV4/Cmore

Läs också: Carina Bergs beslut inför förlossningen – efter händelsen med sonen Holger

Läs också: Carl Démans missnöje efter namnbeslutet till sonen med Sanna Jörnvik

Senaste nytt