LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karin Nordström och Pelle Hansson Edh har brutit

20 aug, 2020 
Det har tagit slut för Bonde söker fru-paret Karin Nordström och Pelle Hansson Edh. Det avslöjar Karin nu i ett långt inlägg på Instagram.
Annons
Bonde-Karins svar efter följarnas undran om nya familjebeslutetBrand logo
Bonde-Karins svar efter följarnas undran om nya familjebeslutet

Pelle Hansson Edh fann kärleken Karin Nordström i TV4-programmet Bonde söker fru. Efter inspelningarna flyttade de ihop och sambolivet verkade fungera bra.

I en intervju med Hänt berättade Pelle tidigare att han trivts väldigt bra med att bo ihop med Karin.

– Det känns helt underbart tycker jag. Allt är mycket roligare när man är två, sa han då till Hänt.

Men nu verkar det som att kärleken tagit slut. I ett Instagram-inlägg skriver nämligen Karin Nordström att de valt att gå isär.

Karin om beslutet

”Det är såklart tråkigt att behöva säga att jag och Pelle valt att dela på oss. Det är ett beslut som legat på pyr ett tag men som tillslut blev utvägen för oss”, skriver hon och fortsätter berätta att det inte finns något otalt dem emellan.

”Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr”, skriver hon.

Annons

Beslutet verkar inte ha fattats lättvindligt, utan i inlägget förklarar hon något kryptiskt vidare:

Jag hoppas ni har förståelse kring att det är en bra mycket längre historia och bakgrund till beslutet än vad ni kan läsa här. Men som jag tycker är irrelevant att dela med sig av”.

 

Hon berättar också att det spekulerats en hel del kring parets relation, och att många undrat hur det ligger till.

”Nu är det så att jag nästintill dagligen får förfrågningar och spekulationer kring en viss sak som jag förstår att ni undrar över. Då det gäller en privat sak som man gärna vill få bearbeta själv utan sociala medier osv, har jag valt att inte lägga någon energi på detta än”, skriver hon och tillägger:

Annons

”Men förstår ju nu att det måste få komma från en av oss, och inte en historia som ryktats fram av människor som inte vet vad det handlar om”.

Stöttas av följarna

Följarna är inte sena att reagera, utan skickar sina sorgebetygelser.

”Neeej fyfan vad ledsen jag blir nu! Älskade älskade älskade er kärlek. Men man ska inte leva på ett sätt som ej gör en lycklig”, skriver en person.

En annan skriver: ”Vad tråkigt att höra Karin”.

Och en tredje stöttar paret i beslutet: ”Tack för allt fint ni delat med er av! Era liv och era beslut, det måste alla andra acceptera. Ta hand om dig”.

Bild: TV4

Annons