Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn

Carolina Gynning

Carolina Gynning har sedan tidigare två barn.
Nu avslöjar hon att hon är gravid med sitt tredje.

Carolina Gynning är den kända konstnären och tv-profilen som blev känd för det svenska folket efter att hon vann dokusåpan Big Brother 2004. Sedan dess har hon gjort en imponerande karriär där hon kan sätta bland annat sångerska, konstnär, programledare och skådespelare på sitt cv.

Den senaste tiden har Carolina uppdaterat sina följare om hennes liv i podden Gynning & Berg - hittar sig själva, som hon tillsammans med vännen och tv-kollegan Carina Berg. Där pratar vännerna om allt mellan himmel och jord och ofta är det relationer och vardagsproblem som står på agendan.

Gick igenom en tuff separation

Tillsammans med tidigare kärleken Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Adele och Alicia. De är idag sex och sju år gamla och på konstnärens sociala medier dyker bilder och videos på döttrarna ofta upp.

Men i början av 2018 meddelade Carolina att hon och barnens pappa Alexander valt att gå skilda vägar - något som chockade många. Förhållande fick ett abrupt slut och efter det tuffa uppbrottet var hon öppen med att det tog lång tid för henne att komma över att det blev som det blev.

Meddelar att hon är gravid

Men sedan en tid tillbaka är Carolina tillsammans med den nya kärleken Viktor Philipson, och idag verkar paret lyckligare än någonsin.

I somras berättade Carolina att hon och pojkvännen bestämt sig för att ta en paus från varandra efter att ha varit tillsammans i lite mer än ett år, men inte lång tid efter kom den glädjande nyheten att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Och idag chockar Carolina med ännu en glädjande nyhet. Hon väntar nämligen sitt tredje barn.

Det är i ett inlägg på Instagram som hon avslöjar den stora nyheten. Under en bild på sin stora mage skriver hon:

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och i kommentarsfältet jublar följarna av glädje.

”Wow! Så stort och så himla vacker bild. Grattis!”, skriver bland annat en följare.

Bland alla kommentarer och gratulationer kan man även se programledaren Tilde de Paula gratulera till den fantastiska nyheten.

Wowsie CAROLINA!!! Ljuvlighetens Ljuvlighet! Grattis Grattis Grattis!!”, skriver hon följt utav tre röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya ord om uppbrottet från Alexander Lydecker

LÄS OCKSÅ: Viktor Philipson om kärlekskampen med Carolina Gynning

Senaste nytt