Viktor Philipson om kärlekskampen med Carolina Gynning

Viktor Philipson & Carolina Gynning

I slutet av sommaren bestämde sig Carolina Gynning och Viktor Philipson för att försöka igen efter en tid ifrån varandra.
Nu berättar Viktor om kärlekskampen med Carolina.
– Det tog två år, säger han.

Det var i somras som Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson bestämde sig för att ta en paus från varandra efter att ha varit tillsammans i lite mer än ett år. Det plötsliga uppbrottet chockade många, men inte lång tid efter kom den glädjande nyheten att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Den senaste tiden har de nu varit i Norge för att utforska naturen och vildmarkslivet tillsammans, och i den senaste vloggen på Carolinas Youtube-kanal berättar hon att hon precis fått reda på att hela resan varit ett test från Viktors sida.

– Viktor har ju tydligen haft det här som ett test mot mig. Det är tydligen ett test för att se om jag ska palla med hans vildmarkspåhitt, och jag har ju bara hängt med. Plus att jag lär mig allting väldigt fort, berättar hon.

Carolina och Viktors nya liv ihop

Under videon får man även följa paret i jakten på blåmusslor, och ganska kort in på äventyret blir det drama när Carolina tappar bort sin klocka.

– Jag känner mig så jävla dum alltså. Jag har en jävla guldklocka på mig på en öde ö, säger hon innan hon fortsätter:

– När jag tar av mig alla kläder för att jag ska fota mig naken så slarvar jag bort klockan. Så vi har gått här nu i en timme.

Men efter ett tag hittar de till slut klockan och rör sig därmed vidare i jakten efter blåmusslor, men då klockan börjar bli mycket är Viktor osäker på hur det egentligen kommer gå.

– Idén är att vi ska göra en skaldjurspasta men högvattnet försvinner så vi har missat vår chans att få blåmusslor, vilket var idén med hela den här utflykten. Men guldklockan tappas bort, nakenfoton ska tas och nu är det konstprojekt på gång. Vi får se hur lång tid det här ta, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här

Viktors nya ord om kärlekskampen med Carolina

Trots flera motgångar under dagen får de till slut till sin skaldjurspasta. Medan Carolina Gynning ligger i soffan och lägger upp en bild på Instagram berättar Viktor för kameran:

– Under den här resan har jag försökt få Carolina att prova nya smaker. Allt ifrån olika delikatesser till allt vi fångat själva. Nu är det dags för en ytterligare grej som jag tycker är jättegott.

Men det är inte det enda Viktor har kämpat med när det kommer till Carolina. Senare i vloggen avslöjar han nämligen att det tagit honom två år att få henne hit.

– Det tog två år. Men nu har jag henne precis där jag vill ha henne, säger Viktor Philipson och fortsätter:

– Du gör mig väldigt lycklig just nu. Det här är mitt favoritprogram. Vildmarkens män på tv och här ligger Carolina i vildmarken. Den forna glamourmodellen.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning i bilolycka med döttrarna Adele och Alicia

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning och Viktor Philipsson försöker skaffa barn

FOTO: TT