Carolina Gynning i bilolycka med döttrarna Adele och Alicia

Carolina Gynning

Foto: TT

Carolina Gynning var påväg att köra döttrarna till skolan.
Men plötsligt möttes hon av en skolbuss på den smala vägen.

Carolina Gynning, 42, är idag tillsammans med Viktor Philipson, 34, och paret delar ofta med sig av glimtar från deras gemensamma liv på Carolinas Youtube-kanal.

Men innan Carolina fann kärleken i Viktor hade hon en relation med Alexander Lydecker, 39. Tillsammans fick det forna paret två barn – Alicia, 8, och Adele, 7. Alexander och Carolinas förhållande fick ett abrupt slut i början på 2018 och det tog lång tid för henne att komma över separationen från sina barns pappa. Men idag ser Carolina och Alexander ut att ha en fin relation till varandra och hjälpas åt med att göra det bästa för sina döttrar.

Carolina Gynning åkte av vägen efter mötet med skolbussen

Carolina uppdaterar inte bara om sitt liv på Youtube utan driver även den populära podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva tillsammans med Carina Berg, 42. I ett nytt avsnitt dyker Carolina plötsligt upp sen med bildelar i handen, något som snabbt får podd-kollegan att reagera.

Carolina berättar sedan att hon har varit med om en bilolycka. Detta efter att fattat ett impulsivt beslut.

– Det finns en väg som man kan ta till skolan som man inte får ta. Det står stort och tydligt att mellan 07 och 09 får inga vanliga bilar passera på denna väg men nu var Carolina, mamasita, lite lite sen imorse, säger Carolina och fortsätter:

– Så jag skulle ta barnen till skolan men missade skolbussen och då kände jag bara att jag kör i ilfart på den där lilla vägen som man inte får köra på. När barnen skrek i bilen att "mamma man får inte köra här". Så skrek jag "ni kan hälsa er fröken att mamma är en gangster". Det tycker jag var fräckt. Men vad händer då? Jo då blir jag prejad av en skolbuss. Där flög hela den här av.

Carolina Gynning och döttrarna Adele och Alicia

Foto: Johan Jeppsson/TT


Dotter Adeles starka reaktion efter händelsen

Carina blir snabbt chockad över händelsen vännen har varit med om men Carolina menar att det egentligen var hennes eget fel.

– Det är ju skolbussarna som ska köra där och inte Carolina så jag fick ju snällt köra in i ett träd. Och här ligger då delarna, säger Carolina.

Även om bilen tog stryk så verkar Carolina och döttrarna klarat sig fint. Däremot menade den ena dottern att det blev lite för pinsamt.

– Adele bara "jag kommer att låtsas att jag inte känner dig mamma, för du är för galen", säger Carolina och skrattar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings familjeglädje – har blivit moster: ”Stolt”