LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings erkännande om exet Alexander Lydecker

28 jul, 2020 
Carolina Gynning och Alexander
Carolina Gynning och Alexander Lydecker har tillsammans två döttrar.
Nyligen syntes duon återförenas i en video på Youtube och nu öppnar Carolina upp om relationen.
– Det blev jättebra till slut, säger Carolina till Expressen.
Annons
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

I början på juni bekräftade konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, att relationen med kärleken Viktor Philipson, 34, hade tagit slut. Paret som haft en offentlig relation i cirka ett år hade beslutat sig för att gå skilda vägar. Både Carolina och Viktor har tidigare uttalat sig om uppbrottet och det har visat sig varit tungt.

Uppbrottet med Viktor Philipson

Strax innan Carolina begav sig till Ibiza, tidigare i somras, så publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon berättade om sorgen över den avslutade relationen. Carolina skrev då att den senaste tiden hade varit tyngre än vad hon visat utåt och att hon behövde tid för att läka.

Även Viktor har berättat om sina känslor över uppbrottet. Han sa då att relationen avslutades vänskapligt och att han inte hade stängt dörren till en återförening med ex-flickvännen framöver.

Plötsliga återföreningen med Alexander

Innan Carolina inledde en relation med Viktor var hon tillsammans med Alexander Lydecker, 39. Exen har tillsammans döttrarna Adele, 6, och Alica, 7. När duon bröt upp i början på 2018 och det tog lång tid för henne att komma över separationen från sina barns pappa. Carolina har tidigare uttalat sig om sorgen över familjens splittring i podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva men annars är det inte ofta som Alexanders namn kommer på tal.

Annons

Däremot dök ex-pojkvännen plötsligt upp på Carolinas Youtube-kanal. Det var under ett kalas för ena dottern, härom veckan, som exen återförenades. Alexander kom då förbi för att hjälpa Carolina med dotterns alla gäster. I videon stod det inga tvivel om att Carolina och Alexander har en fin vänskapsrelation till varandra idag, drygt två och ett halvt år efter uppbrottet.

Nya erkännandet om ex-pojkvännen

Carolina har även valt att kommentera relationen i en intervju med Expressen. Där berättar hon även om sina känslor över att ex-pojkvännen har funnit kärleken på nytt.

– Vi har en väldigt fin kommunikation och respekterar varandra. Han har gått vidare med en annan kvinna och de känns kära och stabila. Jag känner att det blev jättebra till slut, säger Carolina och fortsätter:

– Det var inte menat att det skulle vara vi, men vi blev lyckliga på olika håll. Det är viktigt att man vill att den andra ska vara lycklig för både den andres och barnens skull. Det kan vara smärtsamt under separationen, men sedan får man lägga de egoistiska känslorna åt sidan. Det är så skönt att det löst sig.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons