Carolina Gynning och Viktor Philipsson försöker skaffa barn

Carolina Gynning och Viktor Philipsson

Carina Berg har haft det tufft den senaste tiden med sonen Otto som väcker henne om nätterna. Nu berättar Carolina Gynning om rädslan för småbarnstiden.
– Kommer inte klara, säger hon i podden.

Carina Berg, 42, och Carolina Gynning, 41, är goda vänner och tillsammans driver de den populära podden Gynning & Berg – Hittar sig själva. I podden pratar de fritt om deras vardag och Carolina har tidigare berättat om hur hon och pojkvännen Viktor Philipsson, 34, försöker skaffa barn tillsammans.

Multitalangen och tv-personligheten Carolina Gynning fann kärleken i Viktor för lite mer än ett år sedan. Men de har haft en ganska svackig relation och i somras gick de ut med det chockartade beskedet att gå skilda vägar. Hela sommaren gick och de två tillbringade tiden på varsina håll. Men det blev inte alltför långvarigt då paret nyligen valt att gå tillbaka till varandra igen. De har även varit öppna om att de vill skaffa barn tillsammans men nu verkar det som att Carolina börjar tveka lite på den fronten.

Programledaren Carina Berg är tillsammans med fotbollsspelaren Erik Berg, 31, sedan tre år tillbaka. Paret har på den tiden hunnit gifta sig, flytta ihop, köpa sommarställe, och även blivit föräldrar till sin lilla son Otto, som nu är ett halvår gammal. Carina har även sonen Holger Luuk, 10, från sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk, 54.

Berg om småbarnslivet

Men föräldralivet verkar inte helt och hållet vara en dans på rosor för Carina då hon får väldigt lite sömn och hon får leva på kaffe för att hålla sig vaken om dagarna. När Carina berättar om den svåra tiden med sonen Otto får Gynning lite kalla fötter.

– Otto går igenom en svår fas. Vi jobbar 15 minuters intervaller på natten, säger Carina i podden.

Carolina har redan två barn, Alicia, 8, och Adele, 6, från sitt tidigare förhållande med Alexander Lydecker, 42. Men eftersom döttrarna är lite äldre nu verkar hon ha glömt bort småbarnsåren.

– Jag kommer inte klara att göra det här igen, utbrister hon i podden.

Men Carina är relativt lugn och försäkrar Carolina om att hon visst kommer klara det.

– Jodå det kommer du! Du får ha en night-nanny i värsta fall, säger Berg då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gynnings avslöjande om relationen

En annan sak som Carolina nu avslöjar, som också har med att skaffa barn att göra, är att hon inte kan få nog av sex när hon ska ha ägglossning. Hon säger att hon då blir sexgalen om hon inte får ha sex mer än fyra gånger i taget. Och om pojkvännen Viktor säger att han inte orkar en femte gång förklarar Carolina nu att hon då blir helt rasande och säger “Men vafan, en femte gång ska jag ha!”.

– Jag blir sexgalen när jag ska ha ägglossning, alltså så sexgalen att ibland kanske det blir lite för mycket, säger hon nu i podden.

 

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt