LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför avvaktar Viktor Philipson med att kommentera Carolina Gynnings graviditet

13 jan, 2021 
Viktor Philipson och Carolina Gynning
Foto: TT/Instagram
Viktor Philipson har hållit sig tyst sedan Carolina Gynning avslöjade gravidlyckan.
I ett meddelande till Hänt avslöjar han nu anledningen till detta.
Annons
Känner du igen kändisarna som barn?Brand logo
Känner du igen kändisarna som barn?

Det var under förra veckan som konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 42, avslöjade en stor nyhet på sin Instagram. Hon är nämligen gravid med sitt tredje barn.

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”.

Tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Alicia, 8, och Adele, 6.

Carolina och Viktors kärlekslycka efter återföreningen

Idag är det Viktor Philipson, 34, som är Carolinas stora kärlek. Paret fann varandra sommaren 2019 men efter drygt ett år tog relationen plötsligt slut. Som tur var insåg Carolina och Viktor att de inte ville leva utan varandra och återförenades två månader efter uppbrottet.

Sedan återföreningen har paret fortsatt att visa upp sin kärlekslycka på sociala medier. De återupptog även att dela med sig av videos på Carolinas Youtube-kanal, något som de gjorde även innan uppbrottet. På kanalen har följarna fått en stor inblick i deras liv i allt ifrån resor till jakten på att finna en bondgård att leva på framöver.

Annons

Efter att Carolina avslöjat graviditeten på Instagram regnade det in gratulationshälsningar. Det var till och med så pass stort intresse att Carolina sedan delade ett helt inlägg för att tacka alla och berätta om chocken över hur mycket fina ord hon mottagit.

Viktors mystiska tystnad – sanningen om beslutet

Viktor däremot har inte publicerat något om att han ska bli pappa, varken som inlägg på Instagram eller Instagram story. I samband med avslöjandet kommenterade han Carolinas bild med ett par hjärtan. I Carolinas kommentarsfält syns gratulationshälsningar till hela familjen och även under tidigare poster som Viktor lagt upp har följare gratulerat. Trots detta har Viktor inte valt att uttrycka något mer än de fem hjärtan han tidigare i veckan kommenterade på Carolinas bild.

Anledningen till varför Viktor, som annars är en aktiv Instagram-användare, hållit sig tyst, har varit oklar. Men när Hänt når honom delar han nu med sig av ett svar gällande beslutet. Paret har nämligen bestämt sig för att svara på alla följarnas frågor i en kommande video på Youtube. Däremot visar han glatt upp sin tacksamhet och kommenterar nu gratulationerna till papparollen.

”Tack snälla för lyckönskningarna”, skriver Viktor till Hänt.

Annons