LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför slutar Ida Warg och Alexander Pärleros visa sonen Elvis

13 jan, 2021 
Ida Warg och Alexander
Ida Warg och Alexander Pärleros har flitigt visat upp sin son i sociala medier sedan han föddes.
Men nu blir det ändring på detta.
I en ny video förklarar Ida varför Elvis inte kommer att synas mer på Youtube och Instagram.
Annons
Känner du igen kändisarna som barn?Brand logo
Känner du igen kändisarna som barn?

Influencern Ida Warg, 33, och podcast-profilen Alexander Pärleros, 35, träffades för över tio år sedan. 2018 förlovade de sig och frieriet kom att bli rejält omtalat i sociala medier, då Alexander valde att göra saker och ting lite annorlunda.

Det året blev rejält intensivt för paret, de hann även gifta sig samt bli gravida inom loppet av bara ett par månader. Det var i mars 2018 som Ida avslöjade att de skulle bli föräldrar för första gången.

“Både jag och Alex är superglada över beskedet och kan fortfarande inte förstå att det är sant!”, skrev Ida i inlägget där hon berättade om den stora familjelyckan.

Ida Warg och Alexander Pärleros första ord om sonen

Det har nu gått ungefär två år sedan Ida Warg och Alexander Pärleros son Elvis föddes. På Instagram delade de båda med sig av bilder från BB.

”Bilden är tagen precis efter han kom ut och det var den finaste och lyckligaste stunden i mitt liv! Nu förstår jag vad riktig kärlek är”, skrev Ida i sitt inlägg.

Annons

”Så otroligt lycklig och känner en enorm kärlek till den lilla krabaten som är obeskrivlig. Är extremt imponerad av min kära fru Ida Warg som gav oss denna gåva och en familj”, skrev Alexander intill en bild på honom och Elvis.

Därför slutade Ida Warg amma

I höstas gästade Ida TV4:s intervjuprogram Malou efter tio. Youtube-profilen berättade då att hon slutade ammade sonen tidigt då hon inte mådde bra av det.

– Jag hade även ångest inför varje amning. Så fort jag slutade amma så blev det roligt att vara mamma, sa hon i programmet.

Ida Warg verkar njuta till fullo av livet som mamma och i sociala medier har följarna fått ta del av hennes vardag tillsammans med Alexander och Elvis. Men nu blir det ändring på detta.

Slutar visa upp sonen på Youtube

På Youtube har Ida Warg flitigt visat upp den lille pojken sedan han föddes. I en ny video berättar hon att hon och maken nu fattat ett nytt beslut om detta – och bestämt sig för att helt utesluta Elvis i både videor och bilder.

Annons

– Jag och Alex har diskuterat och kommit fram till att vi vill inte att vår son Elvis ska vara med på sociala medier längre. Och det här är inget snabbt beslut, det är något vi har funderat på länge, säger hon.

Alexander och Ida vill att deras son ska få växa upp och bli en egen person ifred, utan följarnas ögon på sig.

– Jag känner att det är dags att han får vara sin egen person bakom kamerorna, säger Ida Warg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons