Medieprofilen friade på stranden – utklädd till kvinna

ida Warg fick sig en ordentlig överraskning på semestern när pojkvännen Alexander Pärleros gick ner på knä framför henne utklädd till kvinna.

2018 har knappt hunnit börja och i kändisvärlden har stora händelser redan skett. Amor fortsätter skjuta sina pilar och senast träffade den rakt in i bloggaren Ida Warg, 31, och hennes fästman Alexander Pärleros, 32. Paret var på semester i Thailand när Alexander ställde den stora frågan – utklädd till kvinna.

Ida har delat med sig av hela frieriet på sin Youtube-kanal och har skrivit om det på sin blogg. Paret var nere på stranden en kväll för att titta på en liveshow med eld och dansare när bandet slutar spela, Beyoncé skriker ut ur högtalarna och flera Ladyboys kommer ut och dansar.

“När låten är slut tar den längre ladyboysen micken och ber Ida Warg komma upp till dem. Jag får sådan ångest och tänker NEJ! Nu har Tomas sagt att jag kan dansa och så vill de att jag ska vara med”, skriver hon på bloggen.

Ida går upp till Alexander som hon då trodde var en helt okänd man som pratade engelska med henne.

“Tills han säger nu kommer jag prata svenska. Jag kollar på “kvinnan” och inser, DET ÄR MiN POJKVÄN! Här har jag suttit och kollat på min pojkvän i kvinnokläder i typ 5 minuter utan att ha sett att det är han, jag fattade ingenting”, skriver hon.

På Instagram skriver Alexander att han vill fria på sitt sätt och det föll Ida helt i smaken som var otroligt chockad och glad.

“Självklart sa jag ja!”, skriver hon i blogginlägget.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

Alexander Pärleros och Ida Warg förlovade sig under semestern i Thailand.

Alexander gick ned på knä mitt under en eldshow – utklädd till kvinna. 

Ida driver en stor träningsblogg och youtube-kanal. 

Alexander är geniet bakom "Framgångspodden"

Ida har tidigare haft en podd tillsammans med Viktor Frisk. 

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisks besked – lägger ner

Foto: IBL