LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Frisks besked – lägger ner

02 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Allt du vill veta om Viktor frisk
Viktor Frisk berättar på sin instagram att han lägger ner.
Annons

Viktor Frisk, 22, är för de flesta mest känd som den ena delen av popduon Samir och Viktor, som han driver tillsammans med Samir Badran. 

Duon har haft flera låtar som toppat listorna och även medverkat i Melodifestivalen med låten “Bada nakna”. I veckan släpptes dessutom nyheten att de än en gång ställer upp i Schlagertävlingen. Till våren 2018 är de en av deltagarna som tävlar om att få representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Men Viktor Frisk är inte bara aktuell med musiken. Han har också skrivit en bok om adhd och driver ett stort konto på instagram med mode- och inspirationsbilder. Utöver den har han även drivit en podd tillsammans med träningsprofilen Ida Warg. Podden har haft många lyssnare men nu meddelar Viktor att han och Ida kommer lägga ner projektet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi slutar att podda! Ja många har säkert följt ”Den friska wargen” där jag och världens härligaste tjej @idawarg vecka efter vecka snackat om allt mellan himmel och jord! Glädje, sorg, kärlek, känslor.. Vi har haft så jävla roligt och nästan alltid glömmer man bort att människor faktiskt ska lyssna på podden efter haha. Ibland känns det som bara ett samtal mellan mig och Ida. Bästa Ida! Nästan 100 avsnitt senare så lägger vi nu podden på is.”, skriver han under en bild på honom och Ida på instagram.

Han fortsätter också med att tacka alla som har lyssnat.

Tack till alla er som lyssnat ni är bäst! Känns lite sorgligt i och med allt vi gjort för denna podd haha! Detta blir bara mer ett dåligt tacktal känner jag nu ? Tack för allt bästa följare! ??“, skriver han.

Kommentarsfältet fylls av fans som är ledsna över att podden försvinner.

“Kommer sakna podden!”, skriver en följare och en annan fyller i: “Ser fram emot vad ni kommer göra sen❤️”.

SE OCKSÅ: Smyglyssna på Viktor Frisks låt!

Smyglyssna på Viktor Frisks nya låt!Brand logo
Smyglyssna på Viktor Frisks nya låt!
Annons