LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vägrar Viktor Frisk ställa upp i Paradise Hotel

02 dec, 2015 
AvCharles Thulin
Samir Badran blev kändis över en natt efter sitt deltagande i Paradise Hotel. Men det är inget för Viktor Frisk.
Annons

Samir Badran, 25, och Viktor Frisk, 20, är med i Melodifestivalen igen. I vår tävlar de med låten Bada naken. Viktor hoppas att den blir en riktig sommarplåga, precis som Saxofuckingfon och Success.

Inför tävlingen har båda hunkarna fullt upp. Men det passar Viktor bra. 20-åringen har tidigare berättat om hur hans adhd fungerar som en superkraft.

– Mellon är helt perfekt för mig att få utlopp för min överskottsenergi som jag har med min adhd, säger Viktor glatt till Hänt.

Samir Badran och Viktor Frisk ställer upp i Melodifestivalen 2016. Foto: IBL.

Samir och Viktor har snabbt blivit stora stjärnor. Samir har 449 000 följare på Instagram och Viktor har 257 000. Och Viktor märker ofta av kändisskapet på stan.

– Haha, ja. Ibland följer tjejer efter mig. Som när jag satt på tåget på väg från Stockholm till Göteborg så Snapchattade jag det. När jag kom fram väntade det 15 tjejer vid tågstationen. Det är lite läskigt men också roligt. Vi gör allt för våra fans.

Annons

Däremot får tjejerna ställa sig i kö. För tillfället skulle han inte bli någon bra pojkvän, säger Viktor själv.

– Jag är singel just nu men jag har faktiskt inte tid att dejta. Jag jobbar för mycket.

Nu söker TV3 efter nya deltagare för Paradise Hotel 2016, programmet där Samir blev kändis över en natt. Viktor har dock ingen lust att vara med i realityserien.

– Nej, jag kommer inte vara med i Paradise. Det är verkligen inte min grej. Jag är väldigt kreativ och behöver få utlopp för det. Jag känner att Paradise inte är jag. Däremot har jag ju många fina kreativa vänner som är med i det och gör det jättebra men jag kommer inte vara med.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons