Idol 2023 marknadsföring banner

Samir Badran och Viktor Frisk: "ADHD är en superkraft"

24 okt, 2015 
https://image.hant.se/lotta-profileefef-150x150.jpg.jpg?imageId=4983051&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lotta Hofström
All energi och impulsivitet är en tillgång som ger klirr i kassan, menar Samir och Viktor.
Annons

Under oktober månad pågår ADHD Awereness Month i syfte att uppmärksamma och normalisera diagnosen.

Popduon Samir Badran, 25, och Viktor Frisk, 20, har båda ADHD. Det gör dem hyperaktiva och impulsiva.

I ett blogginlägg berättar Samir om hur det påverkat hans liv. Det var tufft i skolan och han kunde inte sitta still – men i dag är hans energi enbart en tillgång, som lett till framgång!

MALMÖ 2015-02-12. Melodifestivalen 2015, deltävling 2 i Malmö Arena. Presskonferens med de 7 deltagarna. På bilden: Samir & Viktor med Groupie. COPYRIGHT STELLA PICTURES
Samir Badran och Viktor Frisk berättar öppenhjärtigt om sin ADHD. Foto: Stella Pictures
Recept.se Nyhetsbrev

I dag jobbar jag med tv, sociala medier och marknadsföring och det går HUR BRA SOM HELST. Slipper sitta still och det händer grejer hela tiden. Och produktionsteamen älskar att jag har adhd och vill aldrig att jag ändrar på mig. Till skillnad från mina lärare förstår dom mig. Tack gode gud, ADHD FOR THE WIN“, skriver Samir Badran i blogginlägget.

Annons

Viktor Frisk håller med.

– Jag har själv adhd och det är en superkraft. Det är någonting man använder varje dag hela tiden och som man får mycket energi av och som man dessutom kan glädja andra med. Man har lite mer energi än de andra barnen. Man visar väldigt mycket mer känslor och kärlek, berättar Viktor Frisk i Barnkanalens Morgonshowen.

– Under tiden man växer upp kanske man känner att man inte är som alla andra och då kanske man har den där superkraften. Det är inget fel, man har bara en superkraft, tillägger han.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons