TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse StefanzMelloklipp du vill se

Samir Badran ville ta sitt liv: "Jag blev slagen och kallad för bög!"

23 mar, 2015 
https://image.hant.se/image-4983051?imageId=4983051&width=1320&height=689
Lotta Hofström
Samir Badran, känd från Paradise Hotel och Melodifestivalen, hade en minst sagt tuff uppväxt. "Jag ville ta mitt liv."
Annons

Samir Badran, 24, är idag flickfavorit och populär. Många unga tjejer skulle svimma av en kyss och många killar skulle gärna ta över hans plats i rampljuset. Men det har inte alltid varit så lätt.

– Jag kan tänka mig att folk tror att jag har ett bra självförtroende och har haft det väldigt enkelt. Men så har det verkligen inte varit. Jag har haft det riktigt jobbigt, avslöjar han i det sista avsnittet av Realitystjärnorna på godset.

– Det var folk som kallade mig bög och jävlades med mig varenda dag i över fem år. Varje dag. Jag blev slagen flera gånger i gymnasiet, säger han.

"Jag blev slagen flera gånger i gymnasiet", avslöjar Samir. Foto: IBL
“Jag blev slagen flera gånger i gymnasiet”, avslöjar Samir. Foto: IBL

Samir vet att många tycker att han är snygg men trots det har självförtroendet ofta varit i botten. I småstaden Linköping får man inte sticka ut.

Annons

– Eftersom jag har mörk hy och ljusa ögon fick folk för sig att jag hade sminkat mig. När jag var 13-14 började ett rykte gå om att jag var bög, berättar han.

Efter flera år av mobbning orkade han inte längre och övervägde att ta sitt liv.

– Jag mådde jävligt dåligt. Jag var 16 år och orkade inte mer. Det blev för mycket.

Fastän han är omtyckt idag sitter minnena av de svåra åren kvar.

– Jag försöker mer och tränar mycket på grund av att jag känner att jag inte räcker till alla gånger.

Samir blev känd över en natt i dokusåpan Paradise Hotel 2013 och inledde sedan en musikkarriär. Tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 20, har han gjort succé i Melodifestivalen med låten Groupie.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons