Aina Lesse rådissar sitt ex: "Kan man inte sjunga så bör man inte sjunga"

Alla ex slutar inte som vänner. Fråga tv-aktuella Aina Lesse, 22, som nu går till attack mot exet Viktor Frisk, 19, och tokdissar hans medverkan i "Melodifestivalen" med motiveringen att han inte kan sjunga.

Hösten 2013 stod Aina Lesse, 22, i final i realityshowen ”Paradise Hotel” där hon slutade på en hedrande andraplats. Sedan dess har tv-profilen dragit i gång både blogg och podcast. Nu syns hon tillsammans med en annan “Paradise Hotel”-profil, Samir Badran, 24, i nya programmet “Realitystjärnorna på godset”.

LÄS MER: 9 anledningar till att Samir Badran och Gunilla Persson borde bli ett par

I en intervju med tidningen Hänt Extra berättar Aina att hon tycker det är roligt att Samir, precis som hon, skördat stora framgångar efter tv-succén i Mexiko och hon tycker dessutom att det är väldigt roligt att han ställer upp i “Melodifestivalen” – annat är det med hennes ex Viktor Frisk, 19, som hon inte tycker har där att göra alls.

Aina och Viktor Frisk var ett par i början av förra året. Foto: Jonas Hessman

Samir och Viktor uppträder med låten "Groupie" på lördag. Foto: SVT

– Jag tycker det är skitkul att Samir ska vara med, men Viktor utnyttjar ju bara hans fame och rider på hans våg så jag fattar inte varför han är med. Det är ju Samir som myntat “Success” med den tatueringen. Sen hoppade Victor på och tog det här “Success” och tryckte upp tröjor och skit. Så nu gör de en låt ihop.

 

Samir och Viktor kommer ställa upp med låten “Groupie” under andra deltävlingen i Malmö på alla hjärtans dag och Aina sätter hårt mot hårt och menar på att kan man inte sjunga så har man inte i tävlingen att göra överhuvudtaget.

LÄS MER: Quiz: Vad kan du om årets ”Paradise hotel”?

– Jag är som sagt jätteglad för Samirs skull, men vad gör Viktor? På riktigt? Det är helt onödigt.

– Jag tycker att man ska hålla sig till sin grej, respektera konsten. Kan man inte sjunga så bör man inte sjunga, något han inte kan, avslutar hon.

Mer skön läsning:

Silvana Imam prisades på QX-galan: ”Tack gud, jag är homo!”

15 citat av Eric Saade som får oss att vilja ta fram skämskudden

10 bildbevis för att Chris O’Neill alltid ser bakis ut