LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Samir och Viktor om stora bråken: "Han ville döda mig"

16 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Samir Badran och Viktor Frisk tog en paus från varandra efter förra sommaren. Nu talar succéduon ut om sprickan – och om hur de hittat tillbaka till varandra. – Jag har aldrig mått så dåligt, säger Viktor i TV4:s "Nyhetsmorgon".
Annons

Det var i januari i år som Hänt kunde avslöja att Samir Badran, 26, och Viktor Frisk, 22, tagit en paus från varandra. Succéduon, som då hade släppt flera Spotifyhits och tävlat i Melodifestivalen två gånger, berättade då om sprickan som uppstått mellan dem efter den intensiva turnén sommaren 2016.

I stället började de släppa låtar på varsitt håll och ägna sig åt egna projekt. Viktor skrev boken “Min superkraft” om sin adhd och Samir tävlade i “Let’s dance” tillsammans med Sigrid Bernson, 28. Nu talar de båda ut om pausen från varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förra sommaren var den värsta i mitt liv. Jag har aldrig mått så dåligt. Vi körde 92 spelningar tillsammans, det var flera spelningar om dagen. Det blev en dålig balans och i slutet blev det för mycket, säger Viktor Frisk i TV4:s “Nyhetsmorgon”.

Han får medhåll från Samir Badran, som menar att de båda gick varandra på nerverna till slut.

Annons

– Det var katastrof. Man spelade, sov tio minuter och åkte till nästa spelning. Viktor ville döda mig. Vi var lite irriterade just då, vi blev för tighta och var för mycket med varandra. Till slut tog vi ett möte och sa “okej, vi chillar lite”. Det var bra att vi fick vila lite, säger han.

Men i fredags var pausen mellan Samir och Viktor officiellt över, när de släppte nya låten “Kung” tillsammans. I sommar kommer duon återigen att åka ut på turné tillsammans, men den här gången med väsentligt färre spelningar och med en bättre plan för att vårda sin vänskap.

– Vi säger nej till de flesta spelningarna i år, för att inte bränna ut oss, säger Samir Badran och får snabbt medhåll från Viktor Frisk:

– Vi sträckte båda ut handen till varandra. I år ska vi träna och käka bra på turnén och så blir det max 30 spelningar. Jag har börjat meditera och kommit extremt nära mig själv och hittat mig själv i en större dimension. Så jag och Samir kommer att meditera tillsammans i sommar, säger han.

Foto: IBL

Annons