LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Därför tar Samir & Viktor paus: "Han blev riktigt otrevlig"

20 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Samir & Viktor tar en paus från varandra på obestämd tid. Nu berättar succéduon om bråken bakom kulisserna - och att de avbröt inspelningarna av sin sista låt.
Annons

Duon Samir & Viktor har de senaste åren toppat listorna på Spotify, gjort succé i Melodifestivalen och varit några av de mest bokade artisterna på scenerna runt om i landet. Men bakom kulisserna har allting inte varit lika glatt.

Nu berättar Samir Badran, 26, och Viktor Frisk, 22, att de har valt att ta en paus från varandra på obestämd tid. Pausen har pågått sedan i höstas och beror på att de jobbat så mycket att de har börjat bli otrevliga mot varandra.

– Vi var i princip de mest bokade artisterna i somras i Sverige och det är inget positivt. Det kan låta bra, men det är det inte. Alltså, det är bra att vi var efterfrågade och att många ville se oss, men det var för mycket. Vi hade tre spelningar om dagen. Tre konserter om dagen. Vi hann inte andas förrän det var dags för nästa spelning. Förstår du? Det var brutalt, säger Samir Badran till Hänt.se

Annons

Tv-profilen, som just nu är aktuell med tv-programmet ”Samir Badran – Vägen till toppen” på Dplay, berättar att han upplevde att stressen gjorde att Viktor började bli otrevlig mot honom. Bakom scenen fanns glädjen inte längre kvar.

– Viktor började må dåligt av att det var så mycket och han blev ganska otrevlig. Vi hade jämt så sjukt kul på scenen, men bakom så var det inte bra. Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen. Jag ville verkligen inte köra om det inte var 100 procent bra mellan oss, säger Samir Badran och fortsätter:

– Nu är jag ärlig här. Jag och Viktor har dragit ett streck över det här nu, så det är därför vi kan låta det komma ut.

https://www.instagram.com/p/BPeyJ0IAJ69/?taken-by=samirbadrans

Samir Badran berättar också att duon hade spelat in en låt till, tillsammans med låtskrivaren Fredrik Kempe, som skulle ha släppts i höstas. Men inspelningen lades på is när duon valde att pausa sitt samarbete. I stället släppte Samir en egen låt, “Vet att du vill ha mig”, tillsammans med producenten Kevin Högdahl. 

Annons

– Jag och Viktor behövde chilla från varandra, men jag tror snart att vi är redo igen. Vi har båda två vilat och blivit taggade på att köra ihop igen. Vi har faktiskt väldigt roligt på scenen, vi gör rolig musik och vi har en fet jävla låt på gång som inte är släppt eftersom vi avbröt allt, säger Samir Badran och fortsätter:

– Men det viktiga nu är att vi planerar bättre och inte dödar oss själva. Vi kommer inte att ta så mycket spelningar som vi gjorde förut. Vi kommer att chilla lite.

Viktor Frisk bekräftar i ett sms till Hänt.se att han och Samir behövt en paus från varandra efter några intensiva år. Han menar att de båda två är väldigt starka karaktärer och att de kan bli för mycket för varandra ibland. Både Viktor och Samir hoppas nu på att de kan släppa en ny låt tillsammans under våren.

– Vi älskar varandra, men behöver en paus från varandra ibland som alla människor. Vi är två personer med starka karaktärer som behöver komma i från varandra ibland när man jobbat för mycket tillsammans. Jag älskar Samir och han är som en bror för mig. Vi kommer inte att lägga ner Samir & Viktor, vi behöver bara tid ifrån varandra för att bli ännu starkare tillsammans, säger han.

 

FOTO: Stella Pictures, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons