Efter kyssen – här myser Samir och Sigrid bakom scenen

Det har spekulerats hej vilt under hela Let's Dance säsongen om Samir Badran och Sigrid Bernson är ett par eller inte – nu myser de öppet bakom scenen.

Efter kärleksrykten och kärlekshyllningar väljer Samir Badrans, 26, och Sigrid Bernsons, 28, att mysa kärleksfullt med varandra bakom scenen under Let’s Dance. På bilderna kan man se Samir och Sigrid viska i varandras öron och ömt krama om varandra.

Direkt efter deras dans i TV valde de att avluta med att kyssa varandra framför kameran och efteråt – bakom kulisserna kunde Samir och Sigrid inte släppa varandra. De kysstes öppet flera gånger och brydde sig inte om vem som såg på.

Sigrid har tidigare berättat för Hänt om hur mycket hon gillar honom:

– Han är världens bästa och det finns ingen som honom, han är verkligen one of a kind.

På frågan om deras relation skulle utvecklas när tävlingen var över svarade Sigrid då kryptiskt

– Vi får se vad som händer, svarade Sigrid och skrattade.

Även ”Let’s dance”-finalisterna Anja Pärson, 36, och Jesper Blomqvist, 43, har skvallrat loss i direktsändning i radioprogrammet ”Äntligen morgon med Anders och Gry” i Mix Megapol om vad som egentligen hände i kulisserna.

– Det är ju något på gång, någonting måste det vara. Vi delade loge med dem i början, och då var det ”Let’s dance”-mys, man ligger i en soffa och pratar koreografi, säger Jesper Blomqvist.

Frågan vi alla ställer oss nu är om Samir och Sigrid kommer “komma ut” som par nu när Let’s Dance säsongen snart är över?

SE OCKSÅ: Samir och Sigrid om intima problemen

Slå på ljud
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Samirs barnplaner: ”Sigrid skulle bli grym som mamma”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!