TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabel Adrians beslut för barnen – därför syns de inte längre

04 nov, 2020 
Isabel Adrian och maken Steve
Isabel Adrian har döttrarna Monday Lily och Winter Rose tillsammans med maken Steve Angello.
Barnen har synts till då och då i och med inspelningarna av Svenska Hollywoodfruar, men nu förklarar tv-profilen varför hon inte längre vill visa upp dem.
– Vill inte utsätta mig för det, säger Isabel Adrian.
Annons
Maria Montazamis ärliga ord om familjens förändringBrand logo
Maria Montazamis ärliga ord om familjens förändring

Isabel Adrian, 43, slog igenom i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar på TV3. Där vann hon svenska folkets hjärtan när hon imponerade med det lyxiga familjelivet i Beverly Hills. Isabel är även känd för sitt äktenskap med Swedish house mafia-medlemmen Steve Angello, 37. De äkta makarna gifte sig 2013 men träffades redan 2006 på en invigning av en Hugo Boss-butik i Stockholm.

TV3-profilen och Steve har döttrarna Monday Lily, 10, och Winter Rose, 8, tillsammans. Monday Lily fick sitt namn för att Isabels favoritblomma är lilja och Steves favoritdag är måndagar. Och med tanke på att första barnet fick ett dubbelnamn var det säkrast att lillasystern också fick det.

Isabel Adrian och Steve Angello
Isabel Adrian och Steve Angello på Guldbaggegalan 2017.

Relationen med Steve Angello

Rykten har cirkulerat om att Isabel och maken skulle ha separerat. Men i podden Nemo möter en vän berättar Isabel hur det egentligen ligger till. Då förklarade hon att snacket om skilsmässa endast är just rykten och att det inte stämmer.

Annons

– Vi har varit tillsammans i hundra år och kommer förmodligen vara det i hundra år till. Det känns skönt att det är så stabilt att vi inte behöver någon annans ja eller nej. Det spelar ingen roll, det är han och jag och så har det alltid varit, säger Isabel Adrian i podden och fortsätter sedan:

– Jag bryr mig faktiskt inte om folk tror om vi är tillsammans eller inte, jag vet ju sanningen.

Isabel Adrians nya beslut för barnen

Isabel har många gånger förklarat att hon och Steve Angello får mycket uppmärksamhet i medierna och att det ofta går rykten om dem. Tidigare har de båda varit ganska öppna och gärna delat med sig av privatlivet i såväl Svenska hollywoodfruar som i sociala medier. Men nu har Isabel kommit till en ny insikt och därmed tagit ett nytt beslut för familjen.

– Jag har valt att inte ha mina barn och min man så mycket på sociala medier. För då utsätter jag mig inte för de här spekulationerna, säger hon nu i podden Nemo möter en vän.

Tidigare har döttrarna synts till en hel del både på hennes sociala medier och i flera säsonger av Svenska hollywoodfruar. Hollywoodfrun skapade till och med egna Instagram-konton åt dem, som användes flitigt ett tag. Men nu ska det alltså bli ändring på det för att undvika rykten och efterhängsna fans.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

Annons