LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabel Adrian om relationen med Steve Angello – efter skilsmässoryktet

02 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Isabel Adrian och Steve
Skilsmässorykten kring Isabel Adrian och Steve Angello har länga cirkulerat.
I podden Nemo möter en vän berättar tv-profilen nu om relationen till Steve.
– Blir gråtfärdig, säger hon.
Annons
Isabel Adrian berättar om mammastödet till Elena Belle: "Tufft att bli mamma i Hollywood"Brand logo
Isabel Adrian berättar om mammastödet till Elena Belle: "Tufft att bli mamma i Hollywood"

Tv-profilen Isabel Adrian slog igenom i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3, och är även känd för sin relation med den svenska dj:n Steve Angello. De har idag varit gifta i sju år, men den senaste tiden har de spekulerats en hel del kring att kändisparet ska skilja sig. Nu bryter Hollywoodfrun tystnaden om relationen till Steve.

Isabel Adrians nya ord om relationen med Steve Angelo

Det är i podcasten Nemo möter en vän som Isabel får frågan om hur relationen med dj:n egentligen är.

– Den mår bra. Den mår jättebra. Det har varit lite tufft. Deras Swedish House Mafia-turné skulle ju börjat i USA nu i september och jag skulle även gjort en ny tv-show i USA i augusti. Men det blev uppskjutet liksom, så allt har ju varit på is, säger hon innan hon fortsätter:

– Men relationsmässigt så tycker jag att det är bra. Vi har det bra.

Annons

Isabel berättar att hon är medveten om alla rykten som cirkulerar kring dem, men att hon vid det här laget har slutat bry sig.

– Vi har varit tillsammans i femton år. Bara för att vi säljer vårt ställe på Söder betyder det inte att vi ska skilja oss. Det kommer från någon som sa det i någon podd tror jag, och det var ett rykte som vi både har dementerat flera gånger. Men jag har bättre saker för mig än att gå och dementera saker. Jag bryr mig faktiskt inte om folk tror att vi är tillsammans eller inte. Jag vet ju vad sanningen är, säger hon.

Hon berättar att alla rykten var en av anledningarna till att de till slut flyttade från Sverige, men att hon är glad att både hon och Steve kan ta det så bra som de faktiskt gör.

– Vi är tillsammans och har varit i hundra år och kommer förmodligen vara tillsammans i hundra år till. Det känns skönt att det är så stabilt att vi inte behöver någon annans ja eller nej. Det spelar ingen roll, det är han och jag och så har det alltid varit.

Annons

Isabel om vad som är det bästa med Steve

Efter att hon svarat på skilsmässoryktena får hon frågan om vad som är det bästa och sämsta med hennes man, och där är hon snabb med att svara.

– Det bästa med honom är att jag vet att han finns där. Han har visat mig 1000 gånger att han inte backar för något utan alltid finns där och alltid kommer hjälpa. Och det är så värdefullt att jag nästan blir lite gråtfärdig. Plus att han är världens bästa pappa. Vi har så kul när vi är med familjen och reser och så, säger Isabel Adrian i podden.

Annons