Efter skilsmässoryktet – Isabel Adrian om kriserna med Steve Angello

Det har länge ryktats om att Isabel Adrian och maken Steve Angello ska skiljas. Nu svarar Isabel Adrian på ryktet – en gång för alla.

Tv-profilen Isabel Adrian, 40, har blivit ett känt ansikte genom realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3. Men hon slog igenom för svenska folket långt innan dess – nämligen när hon tävlade i Robinson 2004. Två år senare mötte hon sin blivande make, dj:n Steve Angello, 35.

De två gifte sig för fem år sedan, men den senaste tiden har de förföljts av envisa spekulationer om att de ska skilja sig. I Viafrees program Svenska Hollywood-fruar – i fokus berättar Isabel Adrian sanningen bakom ryktet.

– Det går rätt mycket rykten, har det gjort, säger Isabel Adrian och fortsätter:

– Det verkar som att folk är väldigt intresserade av våra liv och det kan man väl förstå. Vi är inte så öppna med vad vi gör, vi är privata. Eller så har de inte någonting att skriva om.

Isabel Adrian ger också ett rakt svar på frågan om de ska skiljas.

– Vi ska inte skiljas. Och jag är inte gravid heller, säger Isabel Adrian.

Hon berättar också att hon och Steve Angello har haft sina dalar i relationen.

– Det är klart att vi har haft kriser. Vi har ju aldrig bråkat speciellt mycket. Men kris genom att tycka att, “fan, nu räcker det alltså. Var är vi någonstans? Nu går allting för fort”, säger Isabel Adrian i programmet.

Redan i somras kommenterade Isabel Adrian skilsmässoryktet. Enligt henne går det ”alltid rykten om alla”.

– Vi har ju bara bott i Sverige i ett år. Det kan vara så att någon tycker det är roligt att prata. Det finns väl alltid någon som vill ha klick liksom. Det är väl trevligt att någon kan nyttja oss, men vi vet ingenting om det, sa Isabel Adrian till Hänt i somras. 

Isabel Adrian och Steve Angelo har tillsammans barnen Monday-Lily, 8, och Winter-Rose, 6.

För två år sedan lämnade familjen Hollywood och flyttade in i en 300 kvadratmeter stor våning i tre plan vid Slussen i Stockholm. Lyxlägenheten är nu ute till försäljning.

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrians familjebesked efter följarnas frågor

LÄS OCKSÅ: 7 saker som får dig att orka med regn och rusk

FOTO: IBL, Viafree

SENASTE NYTT!