Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabel Adrians familjebesked efter följarnas frågor

Isabel Adrians barnbesked

Följarna har frågat flera gånger och nu frågas det igen – vill Isabel Adrian och Steve Angello ha fler barn? Nu svara Isabel på barnfrågan.

Tv-profilen Isabel Adrian, 40, känd från realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3, fick tidigare i år en del frågor av sina följare som undrade om hon väntade ett syskon till döttrarna Monday-Lily, 8, och Winter-Rose, 6.

Då lämnade Isabel Adrian sina följare med ett mystiskt svar.

”Vem vet?”, svarade hon bland sina kommentarer på Instagram.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu har hon fått en liknande fråga av sina följare igen i Instagrams nya frågefunktion, men den här gången ligger fokus på om hon vill ha ett barn eller inte i framtiden, och inte på om hon redan väntar ett.

”Vill ni ha flera barn?”, lyder frågan.

I en video svarar Isabel Adrian veligt att hon inte riktigt vet.

– Nej. Eller ja kanske, jag vill kanske. Eller jag vet inte, jag är för gammal tror jag. Eller nej, eller jag kan inte svara på det, skrattar hon.

Isabel Adrian har sina två döttrar med maken och världskända DJ:n Steve Angello, 35. Nyligen flyttade familjen från Los Angeles i USA för att skapa sig en vardag i Sverige. Under sommaren tillbringar de tid på både Ibiza, Mallorca och Grekland.

– Barnen ska följa med överallt. Det ska bli jättekul, sa Isabel Adrian tidigare i en intervju med Hänt.

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrians egna ord om skilsmässoryktet: Vi ska på semester i sommar

LÄS OCKSÅ: Efter gravidfrågorna – svenska tv-frun Isabel Adrians mystiska svar

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!