Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabel Adrians egna ord om skilsmässoryktet: Vi ska på semester i sommar

07 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Flera olika källor har spekulerat om ett uppbrott mellan Isabel Adrian och Steve Angello. Nu talar Isabel själv ut kring skilsmässoryktena.
Annons

Tv-profilen Isabel Adrian, 40, och DJ:n Steve Angello, 35, har varit gifta sedan 2015 och tillsammans har de barnen Monday-Lily, 8, och Winter-Rose, 6. För ett par år sedan flyttade familjen till Sverige, efter att ha bott i USA en längre tid, och bytte superlyxvillan i Los Angeles mot en våning på Södermalm i Stockholm.

Den senaste tiden har en del spekulationer och rykten bubblat upp kring paret. Flera olika källor har spekulerat om att Isabel och Steve skulle vara nära en skilsmässa. Nu berättar Isabel till Hänt om hennes egna tankar kring gissningarna och ryktena.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är inte så. Jag tror nog att vi hade berättat det i så fall, alltså det är två barn inblandade. Jag vet att det har varit i en podd, men vi har redan pratat med den personen och det var inte liksom… jag tror att det mer var någon spekulation, säger Isabel och fortsätter:

Annons

– Jag vet inte riktigt vad det är och jag visste inte heller när jag hörde det första gången. Jag tyckte det var jättekonstigt. Vi har ingen aning om vad det kommer ifrån. Allting är precis som vanligt.

Isabel och Steve har levt länge i offentligheten och det är inte första gången någon pratar om dem. Enligt Isabel går det ”alltid rykten om alla”.

– Vi har ju bara bott i Sverige i ett år. Det kan vara så att någon tycker det är roligt att prata. Det finns väl alltid någon som vill ha klick liksom. Det är väl trevligt att någon kan nyttja oss, men vi vet ingenting om det, säger hon.

Isabel berättar att hon har hört spekulationer många gånger. Inte just kring en påstådd separation, men hon upplever att folk är väldigt intresserade av hur de lever och hur de bor och hur de är.

I sommar planerar Isabel Adrian och Steve Angello att åka på gemensam semester till Ibiza, Mallorca och Grekland.

– Barnen ska följa med överallt. Det ska bli jättekul, säger Isabel.

Foto: Stella pictures

Annons