Artikeln innehåller reklamlänkar

Gunilla Perssons hemliga möte med Isabel Adrians make – efter storbråken i tv

Gunilla Persson och Isabel Adrian är svurna fiender efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Nu, efter all bråk, umgås Gunilla med Isabels make Steve Angello.

Tv-profilen Gunilla Persson, 59, är just nu i Sverige på besök och är som vanligt  i full gång med flera olika projekt. Senast har man sett Gunilla i Svenska Hollywoodfruar där hon fortsätter briljera år efter år. Men dessutom har hon kickat igång sin egen tv-show The Gunilla show där hon tar upp ämnen som hon själv brinner för tillsammans med Paradise hotel-profilen Sanel Dzubur.

När Gunilla inte syns i tv-rutan så är hon väldigt aktiv på sina sociala medier där hon delar med sig av allt från sin vardag. Mycket handlar om hennes egna bestyr men ofta syns hennes dotter Erika Persson, hennes mamma Ines, katterna Tusse och Lulle, ibland även andra kända ansikten.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

För den som följer Svenska Hollywoodfruar är det ingen hemlighet att Gunilla inte kommer överens med Isabel Adrian, 40, som också medverkar i programmet. I programmet är de vad det verkar som varandras största fiende och kan inte visats i samma rum utan att det blir bråk. Och den relationen har inte förändrats, i alla fall inte vad tittarna fått uppfattningen om. Gunilla och Isabel klarar fortfarande inte av varandra, men hennes man har Gunilla ingenting emot. Under sitt besök i Sverige sprang hon nämligen på Isabels make Steve Angello, 35, och passade på att knäppa en bild med honom som publicerades på hennes Instagram.

“Titta vem jag träffade på en av Nobis hotells restauranger? Supertrevlig!”, skriver hon på bilden med världskända DJ:n.

Men snabbt började hennes följare att reagera på fotot tv-profilen lagt upp, flera taggade Isabel i bilden och andra ville veta vad hon tyckte om att hennes fiende tillbringar tid med hennes make.

“Undrar vad Isabel tycker om det här” , skriver en i kommentarsfältet.

Vad Isabel tycker om det faktum att Steve och Gunilla tillbringade tid tillsammans är ännu osagt. Och om Gunilla publicerade den för att hon är ett fan eller för att provocera sin forna kollega är också ett frågetecken. Förhoppningsvis har fruarna slutit fred och har nu en god relation.

Hollywoodfrun Gunilla Persson syns ofta på tv.

Sanel Dzubur och Gunilla Persson är programledare för hennes egna talkshow: ”The Gunilla Show”.

Hollywoodfrun Gunilla Persson gillar att ståi rampljuset.

4.07219503 Gunilla PerssonPressdag med Gunilla Persson. Stockholm 17-10-17.Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

Hetast på Hänt-TV: BEN MITKUS & NICCIS nya kanal – MY KARLBERG reagerar

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Hollywoodfrun Gunilla Persson är klar för nya Biggest loser VIP

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas krav på Gunilla Persson i nya Svenska Hollywoodfruar

Foto: TV3

SENASTE NYTT!