Anna Ankas krav på Gunilla Persson i nya Svenska Hollywoodfruar

Under tisdagen avslöjades det att Anna Anka kommer att göra en comeback i den kommande säsongen av Svenska Hollywoodfruar på TV3. I en intervju med radioprogrammet Rix Morronzoo passade hon på att hinta om att Gunilla Persson kommer att få slåss om ”showen”.

Under tisdagsmorgonen kunde Hänt avslöja att Anna Anka, 46, kommer att komma tillbaka som en av Hollywoodfruarna i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon var en av de allra första att medverka i programmet i den första säsongen 2009, men efter det valde hon att hoppa av programmet. Hon kände att bilden som framställdes av henne var orättvis, att den inte alls stämmer överens med bilden av den som hon faktiskt är.

Men trots sitt stora missnöje har hon nu efter nio år valt att ställa upp i programmet igen.

– Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att vill jag vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka i ett pressmeddelande från MTG. 

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Imorse medverkade hon i en telefonintervju i radioprogrammet Rix Morronzoo och där förklarade hon sina känslor inför hennes comeback.

– Det känns lite nervöst. Det är ett stort uppdrag som jag har fått på mina axlar och det är mycket som förväntas av mig, säger hon i radioprogrammet.

Men i intervjun passade hon även på att pika en annan Hollywoodfru som fått stor uppmärksamhet under tiden hon själv har varit borta. Det verkar som att Gunilla Persson, 59, kommer att få konkurrens.

– Det är nog kanske på grund av Gunilla som den här showen har pågått i alla dessa säsongerna. Men hon är absolut inte stjärnan. Jag skapar ju showen. Jag tror att det är dags att Gunilla stiger åt sidan när Anna Anka kommer in, säger hon i intervjun.

HETAST PÅ HÄNT TV: TATUERAR VARANDRA – med ÖGONBINDEL (JONNA & JOHANNA-CHALLENGE)

LÄS OCKSÅ: Anna Anka avslöjar sanningen: Därför är jag med i Svenska Hollywoodfruar igen

LÄS OCKSÅ: Detaljen i bilden avslöjar skrällen – Anna Anka tillbaka i Svenska Hollywoodfruar

Foto: