Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Anka avslöjar sanningen: Därför är jag med i Svenska Hollywoodfruar igen

Efter en bitter skilsmässa och en långdragen vårdnadstvist som resulterade i att hon förlorade vårdnaden om sina barn är Anna Anka tillbaka i Svenska Hollywoodfruar. Nu avslöjar hon orsaken till sin oväntade comeback.

Under tisdagsmorgonen kunde Hänt exklusivt avslöja att Anna Anka, 46, gör comeback i Svenska Hollywoodfruar. Hon slog igenom i programmet i den första säsongen 2009, men har sedan dess lyst med sin frånvaro. Mycket på grund av att hon själv tycker att programmet gav en felaktig bild av henne där hon stämplades som “bitch”, något som gjorde att Anna Anka ångrade sin medverkan i programmet.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men tiden verkar läka alla sår, för nu är hon som sagt tillbaka. Det hela råkade avslöjas av en annan Hollywoodfru – Elena Belle publicerade nämligen en bild på sin Instagramstory där hon tillsammans med några av de andra tv-fruarna samt Anna Anka poserade för kameran.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att vill jag vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka i ett pressmeddelande från MTG. 

En hel del har hänt sedan Anna Anka var med i Svenska Hollywoodfruar för nio år sedan. Hon har dels skilt sig från maken Paul Anka, samt förlorat vårdnaden om både sin dotter och son till respektive pappor.

Men hon har även träffat kärleken i 20 år yngre David. De två bor tillsammans i Los Angeles och han kommer också att figurera i nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar.

– När du inser ditt eget värde är det svårare att stanna kvar hos människor som inte gör det. Jag tror på att vara stark när allt annat går fel. Jag är otroligt stolt över hur jag har hanterat mina mörkaste motgångar i mitt liv, säger Anna Anka.

LÄS OCKSÅ: Efter 11-årige sonens ord – Anna Anka förlorar vårdnaden

LÄS OCKSÅ: Anna Anka avslöjar: Därför tvingas jag hålla 20 år yngre pojkvännen hemlig

FOTO: Ibl, TV3, Instagram

 

SENASTE NYTT!