Isabel Adrian utsattes för rån - nu flyr hon Sverige

Isabel Adrian rånad - flyr Sverige

I början av månaden utsattes Isabel Adrian för ett brutalt rån. Nu har Hollywoodfrun lämnat Sverige.

I början av februari skrev Aftonbladet om att en kvinnlig tv-profil hade utsatts för ett brutalt rån i centrala Stockholm – och det har nu framkommit att det är Hollywoodfrun Isabel Adrian, 41, det handlade om.

Rånarna ska ha slagit till mitt under dagen den första februari när Isabel höll på att köra ut från ett parkeringsgarage. Enligt uppgifter till Aftonbladet körde gärningsmännen fram med en bil och blockerade vägen för Isabel, de hoppade sedan in i hennes bil, hotade henne och slog henne med pistol. Sedan försvann de med hennes värdesaker och fick med sig Isabels handväska, två mobiltelefoner, bilnycklar, smycken, ringar, pengar och nycklar till två olika lägenheter.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Rånet ska ha varit planerat mot just Isabel och i nuläget sitter två misstänkta män häktade.

Skärrad och chockad

Tv-profilen valde att hålla sig undan från rampljuset under händelsen, men nu har hon via sin jurist alltså gått och berättat att det är hon som blev rånad.

Aftonbladet rapporterar att målsägandebiträde Emma Ragnarsson i ett pressmeddelande skrivit att hennes klient Isabel och hon i samråd valt att gå ut med att det var hon som utsatts för rånet. Detta för att hon vill undvika ytterligare spekulationer och ge en förklaring till varför hon hållit sig undan från press och media.

Emma skriver även i pressmeddelandet att Isabel givetvis är väldigt skärrad och chockad över det som har hänt.

”Hon mår oerhört dåligt efter händelsen och har på grund av säkerhetsskäl och sitt mående valt att hålla sig undan.”, skriver Emma Ragnarsson.

Det framkommer också i pressmeddelandet att Isabel har lämnat Sverige för att kunna återhämta sig i lugn och ro. Emma skriver också att tv-profilen önskar att både media och människor i hennes närhet kommer att respektera henne och hennes familj önskan att få bearbeta det inträffade i fred.

Susanne Nylén är pressansvarig för TV3 där Svenska Hollywoodfruar sänts, men har inga kommentarer i ärendet utan hänvisar till Isabels målsägarbiträde, säger hon till Aftonbladet.

LÄS MER: Molly Sandén, Peter Jihde och Isabel Adrian gör Diabetesgalan

LÄS MER: Isabel Adrian om förmögenheten: Så mycket pengar har de

FOTO: TT

SENASTE NYTT!