Isabell Adrians ord om relationen med Steve Angello

Isabel Adrian och Steve Angello

För några månader sedan flyttade Steve Angello och Isabel Adrian tillbaka till Stockholm.
Men nu har de flyttat igen.
"Känns som hemma", skriver Isabel på Instagram.

Isabel Adrian, 42, blev ett känt ansikte bland svenska folket efter sin medverkan i Robinson 2004. Därefter har tittarna kunnat följa hennes liv ihop med den världskända DJ:n Steve Angello, 37, och deras två barn Monday-Lily, 9, och Winter-Rose, 7, i flera säsonger av TV3:s populära Svenska Hollywoodfruar.

Det var 2006 som Isabel Adrian och Steve Angello träffades för första gången, och 2013 gifte de sig.

Sedan en tid tillbaka flyttade familjen från Los Angeles i USA till Sverige, och Isabel anser att det deras liv hemma i Sverige ser annorlunda ut jämfört med i USA – det på grund av att svenskarna är nyfikna, de tittar och de undrar.

I höstas gästade Isabel Adrian Malou von Sivers i Malou efter tio där hon berättade om relationen med maken.

– Den är väldigt familjär, skulle jag vilja säga. Väldigt rolig. Vi har alltid något att prata och skratta om, sa Isabel Adrian.

Lämnat Stockholm

Nu är Isabel och Steve isolerade i Skåne med tanke på coronaviruset. Huruvida de flyttat dit permanent eller om det fortfarande har kvar sitt boende i Stockholm nämner hon inte i sitt inlägg på Instagram.

“Vi lämnade Stockholm idag. Vi är vana vid att ständigt växla boenden men kände att på grund av läget var det dags att bestämma en bas för en tid framöver.  Gården i Skåne har funnits med oss längst och är den plats i Sverige som känns som hemma. Vill tillägga att Vi har varit i frivillig karantän i veckor, rest hit utan att träffa en kotte och bor nu utan en granne i syne”, skriver hon på Instagram och fortsätter: 
“Jag har läst om hur man inte vill att stockholmare åker till sina sommarställen just nu. Jag förstår det såklart men hoppas ni förstår vårat beslut och att vi tar detta på största allvar genom att fortsatt isolera oss. “
FOTO: TT

SENASTE NYTT!