Isabel Adrians ärliga ord till följarna – efter frånvaron

Isabel Adrian och Steve Angelo

Isabel Adrian uppdaterar sina sociala kanaler väldigt frekvent och delar med sig av allt mellan himmel och jord.
Men senaste veckan har det varit knäpptyst från Isabel, och nu förklarar hon orsaken.
Slå på ljud

Svenska designern, producenten och Hollywood-frun Isabel Adrian, 42, deltog i Expedition Robinson 2004. Där fick många upp ögonen för henne, men hennes riktigt stora genombrott var när Isabel klev in som Hollywoodfru i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar tillsammans med bland annat Maria Monatazami och Gunilla Persson.

I Hollywood lever Isabel tillsammans med maken DJ:n Steve Angelo, känd från Swedish house mafia, och deras två barn, men har även köpt boende i Sverige för att sakta men säkert kunna skapa rötter till barnen i hemlandet.

Isabel Adrian och Steve Angelo

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Vid sidan av tv-skapandet

Isabel har varit med i flera dokusåpor efter det, exempelvis Let’s dance år 2016 och Realitystjärnorna på godset samma år.

Vid sidan av tv-skapandet har Isabel arbetat som modell och arbetar nu med att designa kläder samtidigt som hon bloggar.

Förutom bloggen så är Isabel vanligtvis väldigt duktig på att uppdatera sina sociala kanaler. Men i och med det rådande coronavirus som är i Sverige och världen, så har det varit tyst runt om Isabel.

Tillbaka efter frånvaron

Men, nu har hon uppdaterat sin Instagram med riktigt fina ord. Hon påpekar att hon inte är en så seriös person på Instagram i vanliga fall, och att orsaken till att hon inte uppdaterat är att Isabel inte tycker att det behövs mer negativitet än vad det redan finns därute.

“Men snälla, tro inte att jag låtsas som ingenting, eller inte känner oro varenda minut. Känner bara att jag inte vill vara den som uttalar mig om världens alla hemskheter, det finns tillräckligt många som gör det bättre än mig”, skriver Isabel Adrian till följarna.

Hon berättar även att de försöker hålla en positiv känsla hemma.

“Att sitta i frivillig karantän ger en verkligen perspektiv på livet, shit vad man tagit allt för givet tidigare. Ni vet hur äldre människor målar upp sin ungdom så ljus, levande och bubblig? ‘Det var bättre förr’. Nu fattar jag dom”, skriver hon och fortsätter:

“Det är först när det är över som man inser hur fint livet var, när allt var levande, ljust och bubbligt. Låt oss alla ta detta på största allvar så vi får tillbaka det vi en gång hade”. 

Isabel Adrian på Elle-galan 2020

FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!