Därför slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

Därför slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge har kommit att bli väldigt nära vänner.
Under måndagen berättar Bianca nu att Lovisa snart kommer att sluta jobba som hennes assistent.

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge, som kommit att bli en av hennes närmsta vänner, syns ihop nästan jämt. Det var 2018 som Lovisa Worge från Norrköping fick rollen som Bianca Ingrossos assistent, och med tiden har även hon blivit ett intressant ansikte för många. Hon har samlat på sig en stora skara följare på Instagram, över 100 000 personer följer henne, närmare bestämt.

Lovisa Worge syns inte bara på sin egna, och Bianca Ingrossos Instagram. Hon syns också då och då i familjens tv-serie Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay.

Bianca Ingrosso om relationen med Lovisa Worge

När Bianca Ingrosso nu gästar podcasten Måndagsvibe med Lovisa ”Lojsan” Wallin och Hanna ”Hannalicious” Friberg, berättar hon mer om hur hon och Lovisa Worge kom att bli så bra vänner.

Lovisa Worge var en av alla de tusentals sökande till tjänsten som Biancas assistent, som Bianca fick upp ögonen för. Men det tog ett bra tag innan de klickade som vänner.

– Hon jobbade för mig i kanske sju månader innan vi ens började hänga. Det var länge, berättar Bianca om vänskapen med Lovisa. Hon fortsätter:

– Det var bara jobb, vi pratade ingenting privat. Efter jobbet, hon gick hem och jag gick hem. Vi hade ingen kontakt. Sen var det någon kväll som jag frågade om hon inte skulle följa med oss och hänga. Då var hon med i två timmar för att hon inte ville verka för på, och sen skedde det bara jättenaturligt.

Men att Lovisa och Bianca är så pass nära vänner är ingenting som påverkat deras arbetsrelation.

– Vi har aldrig haft något problem med jobbet, säger Bianca Ingrosso.

Därför slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

Men trots att deras relation som kollegor har fortsatt fungerat bra berättar Bianca Ingrosso nu att Lovisa Worge kommer att sluta arbeta som assistent för henne.

– Hon ska ju sluta nu, berättar Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Hon slutar för att hon ska in på Caia. Hon känner själv att, alltså hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör.

Anledningen är alltså att Lovisa Worge istället ska börja jobba för Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics. Hennes nya tjänst innebär att hon kommer att fortsätta jobba ihop med Bianca på ett eller annat sätt, men inte lika nära som tidigare.

FOTO: TT