Idol 2023 marknadsföring banner

Wahlgrens kärleksliv – uppbrott, bråk och återföreningar

21 feb, 2019 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hänt
Niclas Wahlgren, Bianca Ingrosso, Linus Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Hur mycket vet du egentligen om Wahlgren-släktens kärleksliv? Här reder vi ut alla förhållanden, romanser, ex-partners, intriger och rykten.
✔︎ Svarar på otrohetsryktet: ”Därför tog det slut".
✔︎ Hotet mot exet: ”Jag ska döda dig också och din familj”.
✔︎ Efter kärlekssorgen – har gått i terapi.
✔︎ Avslöjar: ”Gillar att ragga på unga tjejer”.
Annons

Wahlgrens är kanske Sveriges mest populära kändissläkt – men vissa av familjemedlemmarnas kärleksliv går minst sagt upp och ner… Här går vi på djupet angående Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Niclas Wahlgren, Linus Wahlgren och Pernilla Wahlgren.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren.
Bianca, Pernilla Wahlgren, Benjamin 2014, samt Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren 2007.

Till skillnad från många andra har de oftast varit öppna och ärliga med att berätta om både fram- och motgångarna. Och kanske är det just därför som de blivit så otroligt folkkära.

Idag är de flesta av Wahlgrenarna singlar, men minns du egentligen vilka som dejtat vilka? Vi har koll på tidslinjen!

◼️ ◼️ ◼️

Linus Wahlgren om relationen till ex-frun Jessica

Linus Wahlgren, 42, var tidigare gift med Jessica Wahlgren, 44, som han har två barn med. De träffades 2001 och lovade varandra evig trohet sex år senare. Men allt var inte bara guld och gröna skogar.

Annons

– Som par är vi antingen tokkära eller bara ”argghhh” och så ryker det porslinstallrikar i väggen, sa Linus till Hänt 2008.

De hann vara gifta i fem år innan skilsmässan blev ett faktum.

– Vi kämpade länge, vi försökte och gav inte upp i första taget. Jag tycker vi gjorde vårt absolut bästa för att få det att fungera. Fast till slut kände vi att vi kommer att få det bättre om vi är kompisar, har han öppenhjärtligt berättat till Expressen.

Linus har inte haft någon officiell flickvän efter skilsmässan, men i ett avsnitt av Herngrens husbil avslöjade storasyster Pernilla att Linus ”gillar att ragga på unga tjejer”.

Om Jessica har en ny man i sitt liv är oklart, men hon har fortfarande en extremt nära relation med exsvägerskan Pernilla och syns ofta i Wahlgrens värld.

– Håll dina vänner nära och dina fiender närmare, har Linus kryptiskt kommenterat.

I februari 2019 fick Linus förfrågan om att vara med i TV4:s populära dejtingsåpa Bachelor.

Annons

– Jag fick ett meddelande och det verkade seriöst, men jag bara garvade. Jag har inga ambitioner att bli nästa Bachelor, sa Linus och bekräftade samtidigt att han fortfarande är singel.

Linus Wahlgren
Linus Wahlgren med ex-hustrun Jessica. FOTO: Jonas Hessman/ TT

◼️ ◼️ ◼️

Niclas Wahlgren om otrohetsryktet

Första gången Niclas Wahlgren, 54, gifte sig var det med Mia Bodén som han har sonen Tim, 30, med.

Men det var onekligen äktenskapet med Laila Bagge, 46, som renderade flest rubriker. De träffades under Let’s Dance 2009, gifte sig 2010 och året därpå föddes sonen Kit, 8. Men hösten 2014 kunde Hänt avslöja att de stod i begrepp att gå skilda vägar.

– Visst har jag hört och sett spekulationer som att ”han har nog ­varit otrogen” eller ”han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga att sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig helt enkelt. Det finns ingenting annat. Det är väldigt ledsamt men det är sanningen, sa Niclas sedan i Aftonbladet.

Niclas Wahlgren och Laila Bagge
Niclas Wahlgren och Laila Bagge. FOTO: TT

Laila har knappt yppat ett ljud om skilsmässan, men i december 2018 gjorde hon ett undantag och berättade hur relationen med Niclas ser ut idag.

Annons

– Just nu har vi en bra relation. Det har ändå gått väldigt lång tid. Vi försöker ha en bra relation för Kits skull, och just nu tycker jag att vi har det.

I slutet av februari 2019 fick Niclas av radiokanalen NRJ en lyssnarfråga om han och Laila kan ”hänga med varandra” och svarade:

– Nej, vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra.

Han tillade dock samtidigt att de ”absolut inte är ovänner med varandra”.

Niclas har gått i terapi

I november 2018 gick Niclas ut med att han mött kärleken i 39-åriga småbarnsmamman Julia Friberg. Han förklarade att allt kändes bra och att han var lycklig. Men någon månad senare tog det plötsligt slut.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skrev Niclas då till Hänt.

Niclas, som gått i terapi efter uppbrottet från Laila, har i Älsklingspodden berättat hur han hanterat de uppbrott han gått igenom i sitt liv och hur de påverkat honom.

Annons

– Jag har haft två uppbrott, jag har varit förlovad två gånger och gift en gång senast. Jag har nog gått, man tar den där sorgeperioden, jag vet inte om jag kommer med fördomar nu? Men jag är väldigt kvinnlig i den aspekten att jag måste ha tid för mig själv för att läka. Jag kastar mig inte in i ett annat förhållande.

Laila har som bekant gått vidare och lever sedan några år tillbaka med Korosh Kananian, 29.

Laila Bagge med pojkvännen Korosh Kananian
Laila Bagge med pojkvännen Korosh Kananian. FOTO: TT

◼️ ◼️ ◼️

Bianca Ingrossos svängiga förhållande med Phillipe Cohen

Förra vintern avslöjade Bianca Ingrosso, 25, att det fem år långa av-och-på-förhållandet med Phillipe Cohen, 25, var över.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon till Hänt.

Annons

De träffades första gången på en bar i Marbella. Men då hände inget och Phillipe hånglade istället med två av Biancas kompisar.

– Jag låg bredvid dem medan de höll på, sa Bianca då.

Men två år senare sa det plötsligt klick och Bianca och Phillipe blev ett par. Men relationen har kantats av drama och flera uppbrott.

– Han sa att han hade tappat känslorna. Jag var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta och jag kunde knappt dricka vatten. Jag låg bara och grät, berättade Bianca i Wahlgrens värld när Phillipe hade dumpat henne för två år sedan.

Efter att Bianca och Phillipe avslutade sitt förhållande i januari 2019 valde de att avfölja varandra på Instagram. Då lät det som att Bianca var fast besluten om att de inte skulle hitta tillbaka till varandra igen, men fyra månader senare berättade reality-profilen att hon och Phillipe återförenats.

– Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, sa Bianca i podcasten som hon driver tillsammans med Alice Stenlöf.

Annons

Månaderna efter att Bianca och Phillipe blivit ihop igen fylldes deras sociala medier-konton med kärleksfulla bilder på varandra. Det verkade som att förhållandet gick bättre än någonsin.

I juli slutade dock paret att följa varandra på Instagram och snart började följarna spekulera i om de återigen gått skilda vägar.

I slutet av augusti bestämde sig Bianca Ingrosso för att bryta tystnaden om relationen och erkände då att det går upp och ner mellan henne och pojkvännen.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa Bianca Ingrosso vid tillfället.

Bianca och Phillipe ihop – igen

I Wahlgrens värld sa hon i september:

–  Jag känner att skulle det ta slut en till gång, då vet jag att då är det fucking över. Då går jag.

När lillebror Benjamin vann Mellon förra året ryktades det också att Bianca haft ihop det med en av låtskrivarna, men det dementerade mamma Pernilla för Hänt på finalens efterfest.

Annons

– Han är ett ex till en av hennes bästa kompisar, och han hade varit otrogen.

Hon ska istället ha stått och läst lusen av den här killen och talat om för honom vilket svin han är.

När det gäller Phillipe Cohen är de senaste att han och Bianca verkar mer kära än någonsin. Under julledigheten bekräftade Bianca att hon inte firade jul med sin familj, utan med Phillipe.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, har Bianca sagt tidigare i en Youtube-video.

Efter det har Bianca delat med sig av bilder på när kärleksparet umgås, något som fansen rasat över. Det har rasat in arga kommentarer, men det är inget som Bianca Ingrosso bryr sig om.

”Jag bryr mig verkligen inte. Det är osäkra, avundsjuka, korkade och uttråkade människor som mår dåligt och tyvärr inte har någon uppfostran”, sa hon i en Instastory.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. FOTO: TT

◼️ ◼️ ◼️

Emilio Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren pussade Benjamin i samband med Melodifestivalen 2018.

Pernilla Wahlgrens relation till ex-maken Emilio Ingrosso

Hela Sveriges Pippi Långstrump blev en tuff tjej i skinnjacka som sjöng Piccadilly Circus 1985. I samma veva blev Pernilla Wahlgren tillsammans med sin bakgrundsdansare Emilio Ingrosso och starten på en 34 år lång tidningsstory tog sin början.

Annons

Allting startade rosenrött med kändistätt bröllop i Laholm, ett äktenskap som tog en ände med förskräckelse 1996 då paret ansökte om skilsmässa. Redan året efter återförenades de och sonen Benjamin föddes. Men samma år hann de med att separera en gång till under mediabevakade former.

Det skulle dock ta till 2002 innan skilsmässan gick igenom och i samma veva anmälde Pernilla exmaken Emilio för misshandel och olaga hot. Det dröjde till 2006 innan det blev rättegång, där Emilio dömdes till 7 000 kronor i böter för olaga hot och övergrepp i rättssak, men inte för misshandel.

Aftonbladet begärde ut förundersökningen. Av det inspelade telefonsamtalet kunde man hör hur Emilio hotade Pernilla Wahlgren och hennes nye man Joachim Lennholm till döden.

”Jag ska döda dig också och din familj. Fattar du det”, sa Emilio till Pernilla under ett av många hotfulla telefonsamtal, enligt Aftonbladet.

Pernillas pojkvän var som sagt polisen Joachim Lennholm. Den relationen höll i sex år, men tog sedan slut.

Annons

I dag har Pernilla en god relation med Emilio Ingrosso. Han har till exempel nyligen varit och tittat på hennes senaste föreställning Kort, glad & tacksam (där han själv gestaltas) som han också hyllade på Instagram efteråt.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm.
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm. FOTO: TT

Det dröjde till 2013 innan det avslöjades att Pernilla dejtade Christofer Bergstrand. En fling som rann ut i sanden året efter och efter det har Pernilla levt som singelmamma. Men helt stilla har det inte stått på kärleksfronten. Dottern Bianca har påstått att Pernilla bland annat fick till det med två personer under inspelningen av Let’s Dance för några år sedan.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla, sa hon i Youtubeprogrammet Över bordet.

Pernilla har också påtalat att hon gärna skulle vilja träffa en ny man.

Annons

– Självklart vill jag träffa någon och jag fattar att det inte händer av sig självt. Jag borde lägga ner mer engagemang men jag är väldigt skeptisk till dejtingappar. Det känns utelämnande. Jag får en del inviter på Facebook och Instagram och det är ingen av dem jag någonsin känner är mr Right. Jag är en skeptisk människa, har hon sagt i Expressen.

Den senaste inviten kom från 28-åriga basketprofilen Adam Rönnqvist som bjöd ut henne på en dejt – via Instagram.

– Det var ju gulligt och jag är djupt smickrad, men jag vet inte vem han är. Jag antar att han är ung? sa Pernilla till Aftonbladet.

I sin blogg har hon skrivit:

”Tänk att jag alltid får frågan ’om jag inte saknar en man i mitt liv’?! Nej. Det gör jag inte. Jag har så många fantastiska män i mitt liv som jag älskar mest än allt! Och vet ni, just nu räcker det”.

I december 2019 berättade Pernilla i TV4 Nyhetsmorgon det bästa med att vara singel:

Annons

– Jag får inreda precis som jag vill. Jag har rosa soffa och rosa matsalsmöbler och ingen som lägger sig i. Jag behöver inte tänka, om det händer roliga saker, att ”nej, nu måste jag vara hemma för annars blir min man ledsen”. Det finns ingen svartsjuka… Ja, det är ganska bekymmersfritt att vara singel.

Wahlgren
Niclas och Pernilla Wahlgren med Benjamin Ingrosso. FOTO: TT

◼️ ◼️ ◼️

Benjamin Ingrosso skrev låt till flickvännen

Benjamin Ingrosso, 22, har av naturliga skäl inget digert kärleks-CV, men han har ändå hunnit med några vändor med sin ex-flickvän Linnea Widmark, 23.

Debuten i Melodifestivalsammanhang 2017 hette Good lovin och den skrev han till Linnea.

– När jag skrev Good lovin då ville jag ju att hon skulle sitta i soffan och titta på mig på tv och bara gråta, vilket hon gjorde så det var bra, har han sagt till Hänt.

Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark. FOTO: TT

Till 2018 års Mello hade det hunnit ta slut mellan dem och då gjorde Benjamin om succédraget att skriva en låt till Linnea, Dance you off, för att få tillbaka henne.

Annons

– Det ville jag, jag skrev en låt som att nu ska jag glömma dig och gå ut och dansa. Sen så blev vi tillsammans igen ändå.

I januari 2019 ryktades det återigen om att det tagit slut, men både mamma Pernilla och mormor Christina Schollin dementerade det för Hänt. Men sedan dess har Benjamin bekräftat för Expressen att han är singel. Återigen berättade han det genom musik.

– Jag skriver låtar om henne. Happy thoughts handlar ju om henne och det kommer nog nästa platta göra rätt mycket, sa Benjamin till Hänt under pressträffen för Allsång på Skansen i juni.

I höstas släppte han låten Costa Rica som blev en stor hit. Den sista textraden lyder ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Linnea Widmark med kille

Att döma av Linnea Widmarks Instagram har hon befunnit sig i Costa Rica för att surfa och bara njuta av naturen. Efter uppbrottet från Benjamin har hon inte uppdaterat Instagram lika flitigt, men när det väl kommer ett livstecken från Linnea så är det just bilder från Costa Rica hon lägger upp.

Annons

Linnea har bland annat lagt lagt upp en bild där hon sitter på en strand med en killes armar omkring sig.

”Kan knappt vänta tills jag träffar dig”, skriver hon.

Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm på efterfesten till Melodifestivalen 2019.
Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm. Foto: Peter Wixtröm/Aftonbladet

 

Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm efter Melodifestivalens efterfest på Berns 2019.
Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso lämnade efterfesten på Berns. Foto: Peter Wixtröm/Aftonbladet

Benjamins fortsatta kärleksliv då? Efter Melodifestivalen i mars 2019 spekulerades det i att Benjamin hade en fling med Melodifestival-finalisten Hanna Ferm.

På efterfesten efter finalen fångade Aftonbladet på bild hur Benjamin och Hanna bytte nummer med varandra och stod tätt intill varandra sent på natten.

– Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det, svarade Benjamin när han av Aftonbladet konfronterades med romansryktet.

Annons

I september 2019 avslöjade Benjamin Ingrosso för Aftonbladet att han fortfarande är singel. Det verkade som att artisten snarare la allt fokus på sin musik och Norden-turnén under november.

Men för Aftonbladet berättade Benjamin att det inte skulle vara helt omöjligt för honom att tänka sig att dejta ett fan i framtiden, bara det inte är ett megastort fan vill säga.

– Om ett fans största dröm skulle vara att träffa mig så kanske inte det är rätt människa att dejta, men jag skulle inte tycka det var jobbigt om en dejt skulle uppskatta min musik. Det skulle jag tycka var asfett, sa Benjamin Ingrosso till Aftonbladet och la till:

– Man kanske inte ska dejta ett hardcore-fan.

Artikeln publicerades 21 februari 2019 och uppdaterades senast med ny information 9 januari 2020.

Annons