TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Benjamin Ingrossos ord om livet som singel – efter uppbrottet

15 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Benjamin Ingrosso om livet som singel efter uppbrottet från Linnea Widmark.
Tre månader har gått sedan Benjamin Ingrosso bekräftade uppbrottet från Linnea Widmark. För Hänt berättar han nu om livet som singel efter sex år i förhållande.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Det var i mars som artisten Benjamin Ingrosso, 21, gick ut med att han och Linnea Widmark, 23, hade gått skilda vägar. De hade då varit ett par i sex års tid, med undantag från ett kortare uppbrott då de hittade tillbaka till varandra.

Efter en tids spekulationer om att relationen var över bekräftade Benjamin uppbrottet i en intervju med Expressen i samband med ett nytt låtsläpp.

När Hänt träffar Benjamin på pressträffen inför Allsång på Skansen har det gått flera månader sedan han senast uttalade sig om uppbrottet. För Hänt ger han nu nya besked om kärlekslivet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sådär, svarar Benjamin på frågan om hur det går med kärleken och fortsätter:

– Jag jobbar på mig själv. Och ja, men det går bra. Jag är kär i mig själv, eller jag ska bli kär i mig själv.

Låtar om Linnea på nya albumet

För Hänt förklarar Benjamin Ingrosso att han är fortfarande är singel, men att han inte vill uttala sig om han har någon kontakt med Linnea idag. Däremot kan han avslöja att hans nästa album kommer handla om henne. Senaste singeln Happy thoughts, som han skrev ihop med vännen Felix Sandman, 20, ger en hint om vad som kommer härnäst.

Annons

– Jag skriver låtar om henne. Happy thoughts handlar ju om henne och det kommer nog nästa platta göra rätt mycket, säger han till Hänt.

Benjamins flirt med Hanna Ferm

Innan det blev känt att Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark hade gjort slut spekulerades det vilt om huruvida deras förhållande fortfarande rullade på som vanligt eller om det var slut. I samband med Melodifestivalen 2019 sågs Benjamin flirta med sångerskan Hanna Ferm, 18, på efterfesten efter finalen. Hanna och Benjamin ska ha hållit sig nära varandra under hela kvällen för att sedan byta telefonnummer framåt småtimmarna.

Men trots att flirten uppmärksammades av flera personer på festen och medierna ville Benjamin Ingrosso inte prata om den påstådda romansen med Hanna Ferm när han fick frågan.

– Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det, sa han vid tillfället till Aftonbladet.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Peter Wixtröm

Annons