Julia Höjner, 23, är Bianca Ingrossos nya assistent

Julia Höjner är Bianca Ingrossos nya assistent.

Youtube, TT
Rekryteringsprocessen är klar, och Bianca Ingrosso har fått en ny assistent. Det här avslöjar hon i en vlogg – och passar på att visa upp sin kollega för första gången.

I somras berättade Bianca Ingrosso att Lovisa Worge skulle sluta att arbeta som assistent och istället börja arbeta med sminkmärket Caia.

Bianca efterlyste en ny assistent, och fick ett gäng ansökningar. Ungefär 25 000 närmare bestämt.

Hon är Bianca Ingrossos assistent

I sin senaste vlogg avslöjar Bianca Ingrosso att hon nu hittat en nya medarbetare. Hon sitter med Lovisa Worge och berättar att de då ska gå och äta med sin nya kollega.

– I dag så ska vi äta lunch med..., börjar Bianca Ingrosso och Lovisa Worge fyller i:

– Julia, säger hon innan Bianca Ingrosso fortsätter.

– Vår nya kollega. Så nu är det bestämt. Vi har anställt en till tjej i Team Bibbz vilket känns jättebra. Julia har jobbat på H&M tidigare. Grym, astrevlig, säger Bianca Ingrosso och tittar på Lovisa Worge som håller med.

– Ja, hon har sådan jävla energi.

Bianca Ingrosso säger att det kanske inte är helt säkert att Julia Höjner, 23, vill vara med i vloggen.

– Alltså stackarn. Två av tre gånger som vi har träffat henne har Wahlgrens värld varit med. Och det är som sagt för er skull, och för att vi vet hur kul det är att kolla tillbaka på.

Bianca Ingrosso plockar sedan upp en pärm som hon förklarar innehåller information om deras kunder, olika projekt och vad som förväntas nästa år. Hon säger också att Julia Höjner börjar i mitten av januari.

LÄS MER: Bianca Ingrossos relationskamp med Phillipe Cohen – tuffa aborten

Julia Höjners första ord om jobbet

Men det verkar som att det var väldigt jämnt där i slutet. Bianca Ingrosso och Lovisa Worge berättar nämligen att det stod mellan Julia Höjner och en annan tjej och att de nästan var tvungna att singla slant om vem som skulle få jobbet.

– Men Julia hade snäppet mer kunskap. Och den andra tjejen som vi stod och valde mellan hoppas jag att vi kan jobba med framöver på typ Caia, säger Bianca Ingrosso.

I slutet av vloggen får tittarna till sist se den nya assistenten för första gången. Hon säger att det känns bra att vara en del av Team Bibbz.

– Kul ju, säger Julia Höjner om det nya uppdraget.

Bild: Youtube, Karin Törnblom/TT

Läs också: Bianca Ingrossos krav på nya assistenten efter Lovisa Worges avhopp

Läs också: Därför slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

SENASTE NYTT!