Phillipe Cohens oväntade ordval under Musikhjälpen 2020

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Foto: TT/SVT

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen håller sig tysta kring hur relationen ser ut.
Flera tecken tyder nu på trubbel i paradiset – speciellt Phillipes nya ord i Musikhjälpen under onsdagkvällen.
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens kärlekssaga har under flera års tid varit turbulent. Trots flera uppbrott har de ständigt hittat tillbaka till varandra. I Wahlgrens värld har tittarna fått se Bianca hjärtekrossad och ledsen för att sedan se henne kär och lycklig igen.

Biancas egna ord om tunga tiden i relationen

Det har helt enkelt varit en berg- och dalbana. Även denna sommar verkar gått både upp och ner för paret som till en början njöt av semester i Palma. Strax efter hemkomsten avslöjade Bianca att relationen inte var på topp.

– Jag hoppas att vi kommer att lösa det och kommer att ta oss ur det. För helt ärligt så ser jag ju ingen annan som jag ska ha barn och gifta mig med än Phillipe. Så jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt men för att vara helt ärlig och bara realistisk så går vi igenom en tuff period, sa då Bianca i en video på Youtube.

Under hösten har sedan Phillipe lyst med sin frånvaro i Biancas uppdateringar. Han syns varken till på Instagram eller hennes Youtube-kanal. Inte heller spelar Phillipe in sina Youtube-videos i Biancas kök längre. Däremot har ingen av dem kommenterat något kring att det skulle vara slut.

Dragen som tyder på att relationen förändrats

Nyligen pratade Bianca Ingrosso öppet om sina planer för nyårsafton, ett uttalande som kom att väcka misstankar om att relationen var över. Bianca sa då nämligen att hon skulle fira nyårsafton ensam med hundarna, det lät alltså inte som hon hade några planer med pojkvännen.

LÄS MER: Därför vill inte Bianca jobba med Lovisa

Phillipe skaffade för två veckor sedan en hudvalp som han nu flitigt delar med sig av uppdateringar på. Trots att Bianca är ett stort fan av hundar så har hon inte sagt ett knyst om att Phillipe skaffat en ny familjemedlem.

Förutom att mysa med hunden Ted är matlagningen Phillipes stora intresse. Sedan han drog igång med Youtube har karriären gått spikrakt uppåt. Under onsdagkvällen fick han dessutom äran att gästa Musikhjälpen. I det direktsända programmet kom familjen Ingrosso flertal gånger på tal, men det var endast Benjamin Ingrossos namn som nämndes. Phillipe höll sig helt ifrån att nämna Biancas namn och Bianca publicerade inte heller någonting om att hon tittade på programmet eller uppmanade följarna till att göra det.

Phillipe Cohens oväntade ordval i Musikhjälpen

Dessutom kunde den observanta lyssnaren lägga märke till en viss detalj som Phillipe sa under intervjun. Efter att tidigare under året bott hos Bianca fick Phillipe det nu att låta som att han bor ensam.

– Jag har en tävling där det är typ som en cookalong liksom. Man får antingen komma hem till mig eller om personen bor tillräckligt nära mig kan jag komma hem till dem. Så lagar vi lite mat tillsammans, säger Phillipe i Musikhjälpen.

Om detta bara var ett sätt för Phillipe att uttrycka sig eller om det innebär att paret inte längre lever ihop är oklart. Men det låter alltså som att det är trubbel i paradiset, exakt hur läget ligger till mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återstår däremot att se.

LÄS OCKSÅ: Thomas Sjögrens avslöjande om Pernilla Wahlgrens kärleksliv under inspelningarna

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs tystnad om Jireel – förändringen i relationen

SENASTE NYTT!