Därför vill inte Bianca Ingrosso ha en podcast med Lovisa Worge

14 dec, 2020 
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
För ett och ett halvt år sedan la Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf ner sin populära podcast.
Nu hoppas följarna att Bianca startar en ny tillsammans med vännen Lovisa Worge – men så kommer det inte bli.
– Jag vill inte, säger Wahlgrens värld-profilen.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

I november 2017 startade Bianca Ingrosso, 25, och Alice Stenlöf, 24, podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B. Det blev en enorm succé och duon verkade vara oskiljaktiga.

Podden var en av de mest lyssnade i Sverige och därför kom det som en chock för många när Bianca och Alice meddelade att de valt att sluta med den. I det allra sista avsnittet berättade de om beslutet.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B behöver få en paus, sa Alice då.

Alice och Bianca hade bara månader innan dess fyllt Globen med sin showcast, vilket blev ett intensivt projekt som tärde på relationen. Bianca förklarade att de ville prioritera sin vänskap istället och därmed lägga ner podden.

Så är Alice och Biancas relation idag

Efter att Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B lades ner har Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso knappt umgåtts. De gick från att ständigt finnas vid varandras sida till att inte synas till ihop alls.

Annons

När Hänt träffade Alice på pressträffen inför Let's dance 2020 berättade hon hur relationen till Bianca ser ut idag.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, sa Alice vid tillfället.

Alice och Bianca brukar kommentera varandras inlägg i sociala medier och numera dyker de då och då upp i varandras Youtube-videor.

Därför vill inte Bianca Ingrosso starta en ny podcast

Det senaste året har Bianca Ingrosso haft en annan kompis vid sin sida, nämligen Lovisa Worge, 23. Lovisa började jobba som Biancas assistens för två år sedan och sedan dess har de gått från att vara kollegor till bästa vänner.

Följarna älskar duons jargong och har länge önskat att de ska starta en podd ihop. Nu avslöjar Bianca Ingrosso varför det inte kommer att bli så.

– Vi har inte tid. Jag vill inte vara på den plattformen just nu, jag känner att det är mycket med mig överallt just nu, säger hon i en ny video.

Annons

Bianca syftar då på att hon både medverkar i Wahlgrens värld samt är väldigt aktiv på Youtube. Hon och Lovisa Worge hade dock kunnat tänka sig att podda i videoformat en gång i månaden.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Youtube

Annons