LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso om nya kampen med Phillipe efter semestern

14 sep, 2020 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso delar flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv och sin relation med Phillipe Cohen.
Nu öppnar hon upp om den kamp som paret just nu genomgår i relationen.
– Jag hoppas att vi kommer att lösa det, säger Bianca i en video på Youtube.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, har varit känd från det att hon föddes. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, har ett liv i offentligheten kommit naturligt för henne.

Idag har hon över en miljon följare på Instagram, driver flera framgångsrika företag och är dessutom en av Sveriges mest populära tv-personligheter i familjens egna realityserie Wahlgrens värld.

Upp och ner i relationen med Phillipe

Under många års tid har Bianca haft kärleken Phillipe Cohen, 26, vid sin sida. Att paret har ett turbulent förflutet är ingen hemlighet, de har flertal gånger gjort slut för att sedan blivit tillsammans igen. I Wahlgrens värld har tittarna fått se en förkrossad Bianca gråta ut över uppbrott från Phillipe, men också sett hur de återförenas.

Sedan Bianca och pojkvännen senast blev tillsammans har kärleken sprudlat mellan dem. De har dessutom blivit sambor och bor ihop i Biancas lägenhet på Östermalm. Stora delar av sommaren tillbringade paret tillsammans i Palma, på Mallorca, och att de hade det trevligt ihop stod inga tvivel om.

Annons

Under den senaste tiden har dock Phillipe lyst med sin frånvaro i Biancas uppdateringar – något som även fansen har lagt märke till och ställt frågor kring. Bianca har istället synts umgås mer med sina vänner.

”Jag hoppas att vi kommer att lösa det”

Nu väljer influencern att svara på en fråga gällande relationen med pojkvännen. Det är i en ny video på Youtube-kanalen som Bianca lyfter olika frågor hon har fått från följarna. En person undrar då hur det egentligen står till mellan henne och Phillipe, varpå Bianca öppnar upp om relationskampen.

– Just nu går vi igenom en tuff period, så som väldigt, väldigt, väldigt många andra par och relationer gör. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och kommer att ta oss ur det. För helt ärligt så ser jag ju ingen annan som jag ska ha barn och gifta mig med än Phillipe. Så jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt men för att vara helt ärlig och bara realistisk så går vi igenom en tuff period, säger Bianca och fortsätter:

– Det jag har märkt när man pratar om förhållanden med kompisar och andra är att ”shit jag har inte hört ett enda förhållande som bara går så himla smooth på alla fonter”. Vi hade det så så så himla bra i Palma sen när vi kom hem så har vi bara haft det lite tufft. Ni vet hur det är, förhållanden och relationer.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons