Bianca Ingrossos förklaring efter förändringen på Youtube

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har inte vloggat som hon brukar de senaste två veckorna.
Nu får följarna veta varför hon gör den förändringen.
– Är inte så jättelycklig just nu, säger Bianca.
Annons

Entreprenören Bianca Ingrosso, 25, syns inte bara på Instagram och i Wahlgrens värld på Kanal 5. Utöver det har hon även sin framgångsrika Youtube-kanal med över 350 000 prenumeranter. Hon lägger upp nya videos var och varannan dag men på senaste tiden har följarna inte blivit lika uppdaterade som vanligt.

Annons

Mycket i mediavärlden handlar om att få så mycket ”klick” som möjligt och det har fått Bianca att börja ifrågasätta sig själv. I sin senaste vlogg berättar Bianca att hon aldrig haft eller brukar ha prestationsångest inför vloggen. Det är helt enkelt en del av hennes yrke där hon kan koppla bort prestationskraven så att följarna får hänga med på allt hon gör och komma hennes vardag ännu lite närmare.

Nu har hon dock börjat känna att hon inte riktigt är så rolig som hon brukar vara och hon känner inte riktigt att hennes personlighet får komma fram helt.

Annons

– Det är som att ni bara följer med på det jag gör och att jag bara pratar. Jag är liksom inte så rolig, säger Bianca i vloggen.

”Jag är inte så jättelycklig just nu”

I vloggen berättar Bianca vad det kan bero på att hon inte är så rolig som hon vill vara.

– Alltså jag mår bra, det gör jag ju. Men jag är inte så jättelycklig just nu. Jag är inte lika sprudlande av energi och lika överdrivet glad som jag brukar.

Hon lägger även till att hon är inne i en liten dipp för tillfället, och att hon mest haft möten sista tiden, vilket inte är så kul att följa. Hon menar också att hon inte vill bli en sån Youtuber som gör saker bara för att få material till Youtube-kanalen. Hon tror inte på att iscensätta saker bara för att det ska bli kul innehåll.

– Förhoppningsvis tycker ni att det är okej att jag är inne i en liten dipp nu, men jag filmar ändå för att ni ska få följa med på min vardag. Även när jag inte pratar så HÄR! Säger Bianca i vloggen och gestikulerar som en programledare.

Annons

Följarnas stöd efter förklaringen

Att Bianca nu håller sig till en lite mer sparsam uppdatering och mer vardagligt hoppas hon att följarna ska förstå. Och hon verkar få stöd från följarna.

”Men herregud du är ju bara människa. Finns de verkligen någon som inte har dippar. Följer dig för att du är mänsklig”, skriver en följare.

”Jag tycker att du gör ett jätte bra jobb och du borde tro på dig själv mer för att du är rolig och bra på ditt eget sätt”, skriver en annan.

Följarna får helt enkelt vänta och se när den sprudlande och överdrivet glada Bianca är tillbaka igen.

Annons

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…