Robin Bengtsson stöttas av följarna efter tunga erkännandet

Robin Bengtsson.

Det är många som längtar efter att livet ska bli som vanligt igen – en av dem är Robin Bengtson.
I ett nytt inlägg på Instagram väljer artisten att berätta hur mycket han saknar att få jobba igen.
Nu stöttas han av följarna efter de ärliga orden.

Artisten Robin Bengtsson, 30, fick sitt genombrott när han deltog i TV4-succén Idol. Sedan dess har musikkarriären tagit fart och han har bland annat tävlat i Melodifestivalen tre gånger och vunnit en av gångerna.

2019 fann han kärleken i dansaren Sigrid Bernson, 32, när de medverkade i tv-programmet Let’s dance 2019. Det dröjde ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta sin relationen men sedan julafton 2019 har de valt att flitigt visat upp sitt gemensamma liv i offentligheten.

LÄS MER: Sigrids starka ord om familjelyckan med Robin

I mars förra året valde de att ta nästa steg i sin relation och de avslöjade att köpt en villa i Vallentuna tillsammans. Det gemensamma hemmet har sedan dess varit parets stora projekt. Det har fixats och trixats för att komma i ordning i boendet som är hela 140 kvadratmeter stort.

Robins insikt – efter beslutet med Sigrid

I en tidigare intervju med Hänt har Robin Bengtsson berättat att paret trivs väldigt bra i sitt nya hem och att flytten gick smidigt. Även om huset innebär mycket mer arbete än livet i en lägenhet så menar han att han bara att han er fördelar med beslutet att flytta till hus. Det visade sig faktiskt vara så att Robin Bengtsson sett fram emot att lämna lägenhetslivet, något som han är tacksam över att även kärleken Sigrid Bernson hade samma åsikt om.

– Jag har verkligen längtat efter att bo i hus. Jag har bott i hus hela min uppväxt och har aldrig riktigt trivts i lägenhet. Och Sigrid kände likadant så vi trivs hur bra som helst, har Robin tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stöttas av följarna efter ärliga orden

Precis som för många så har livet för Robin Bengtsson ändrats sedan coronapandemin slog till. Eftersom han är artist har han inte kunnat åka ut och spela.

Nu väljer han att i ett ärligt inlägg på Instagram dela med sig av sina känslor och tankar kring sen svåra tiden.

”Så mycket med live-livet man saknar nu. Vill soundchecka, repa, roadtrippa med bandet, hänget efteråt, skratt och fånigheter som framåt småtimmarna blir deeptalk, alla dåliga musikerskämt...men mest av allt träffa publiken”, skriver artisten.

Nu stöttas han av följarna.

”Jag längtar verkligen efter att få höra dig live igen”, skriver en person.

”Håller med dig..man saknar så mycket under den här pandemi”, skriver en annan.

”Efter regn kommer solsken”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jessica Gow/TT

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér kräver Katrin Zytomierska på offentlig ursäkt

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Steffo Törnquist vid Jenny Strömstedts sida i Nyhetsmorgon