Bingo Rimér kräver Katrin Zytomierska på offentlig ursäkt

Bingo Rimér.

Efter att Katrin Zytomierska skrev ett inlägg om att Bingo Rimér inte hjälper barnen med läxorna kräver nu exmaken en offentlig ursäkt.
I ett nytt inlägg på Instagram väljer han nu att bemöta kritiken.
”Katrin har helt felaktigt hängt ut mig som en person som vägrar göra läxor med våra barn”, skriver han.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de levt varannan vecka-livet med deras gemensamma barn Ringo och Rambo, och har trots skilsmässan lyckats behålla en bra relation.

Men i och med att barnen har börjar få flera läxor i skolan har ex-paret hamnat i ett dilemma. Det hela började med att Katrin Zytomierska skrev på sociala medier att ex-maken slapp hjälpa till med läxorna på grund av sin adhd-diagnos.

Detta fick Bingo Rimér att se rött och han tog till orda på Instagram.

LÄS MER: Katrins varning efter sonen Falkes insjuknande

”Katrin har helt felaktigt hängt ut mig som en person som vägrar göra läxor med våra barn. Jag har krävt en offentligt ursäkt och hon har lovat lägga upp den idag. Jag vill nu vara väldigt tydlig mot alla er som skriver helt felaktiga kommentarer på Katrins konto. Jag vägrar inte göra läxor. Jag motarbetar aldrig Katrin. Jag säger sällan emot. Jag tycker inget är jobbigt och är inte en lat person”, skriver han på Instagram och fortsätter:

”Jag har en ny medarbetare som börjar jobba för mig den 1 feb och som då kommer hjälpa till och underlätta för mig när det gäller att hålla reda på barnens läxor. Katrin ser ofta saker i svart eller vitt och har därför lite svårt att uttrycka sig nyanserat om saker och detta väcker såklart känslor. Jag hade enorma koncentrationssvårigheter i skolan pga av min adhd”.

Ex-parets konflikt – efter orden om barnen

Han berättar att han själv inte fick någon professionell hjälp eller medicin men att hans mamma var ett stort stöd och hjälper honom. Han vill inte heller skylla på sin adhd, men påpekar att det gör situationen extra utmanande.

I ex-parets podcast fortsätter de prata om konflikten.

– Du får folk att helt tro att jag skiter i våra barn, säger Bingo Rimér.

– Absolut inte, det är ingen som tror. Det vet alla att du inte gör, svarar då Katrin Zytomierska.

Hon förklarar också att sonen Ringo börjar få mycket läxor, prov och hemarbete i skolan och att Bingo Rimér flera gånger har sagt att han inte kan göra läxor med barnen, något som hon upplever som inte schysst.

Bingo Rimér menar att med adhd-diagnosen så känner han att det är en enorm utmaning att vara pedagogisk. Därför har ex-paret kommit fram till att deras respektive assistenter ska hjälpa barnen med läxorna också.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kräver en offentlig ursäkt av Zytomierska

Kändisfotografen menar också att han har ett mer avslappnat förhållande till just skolan och läxläsning medan Katrin Zytomierska är lite mer strikt. Hon menar dock att hon tycker att det är viktigt för barnen och lägger också till att det är tidskrävande och ansträngande att läsa läxor med dem.

Till slut kommer de överens om att Bingo Rimér kan hjälpa till med läxorna, men då måste han veta exakt vad han ska hjälpa till med. Något som Katrin Zytomierska tycker låter bra.

Men efter Katrin Zytomierskas inlägg om ex-maken och läxorna på hennes sociala medier kräver nu Bingo Rimér att hon ska skriva ett nya inlägg och be honom om offentlig ursäkt. Något som Katrin Zytomierska lovar att göra.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Därför visar Per Andersson inte upp barnen Tage och Ture

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen Klara Lind

Senaste nytt