Därför visar Per Andersson inte upp barnen Tage och Ture

Per Andersson och Malin

Foto: TT

Per Andersson har två barn – sönerna Ture och Tage.
I en intervju med Hänt berättar han nu om beslutet kring att inte visa upp familjen i offentligheten – samt varför han plötsligt skaffat Instagram.
– Det blir oerhört spännande det här, säger Per.

Komikern Per Andersson, 44, har bjudit stora delar av det svenska folket på skratt genom åren. Just nu är han aktuell som programledare i Melodifestivalen. Tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53, ska Per nämligen leda den fjärde deltävlingen. Detta är ett uppdrag som skiljer sig från Pers tidigare men samtidigt ser han glatt fram emot det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya beslutet efter Pernilla Wahlgrens önskan

I samband med att hans nya uppdrag offentliggjordes skaffade Per dessutom Instagram. Sociala medie-plattformen var inget som han tidigare. I en intervju med Hänt berättar nu Per att både Pernilla Wahlgren samt Linus Wahlgren hade med beslutet att göra.

– Jag hinner knappt med mina riktig vänner höll jag på att säga, eller mina live-vänner. Så jag tänkte bara att det där kommer att bli ett sådant där slukhål. Jag vet ju hur jag är, jag går upp i saker. Men nu hade de tjatat så mycket från och till. Pernilla var en bidragande orsak till det här, folk har tjatat, Linus har frågat ska du inte bara skaffa Instagram? Så då tänkte jag att då gör jag väl det nu då, säger Per till Hänt och fortsätter:

LÄS MER: SVT:s problem med Pernilla inför Melodifestivalen

– Flera kamraters mångåriga tjat har nu gett resultat.

Därför håller Per familjen utanför offentligheten

Bara på några få veckor har Per nu en följarbas på över 30 000. Han vet däremot inte i nuläget om det främst blir jobbrelaterade uppdateringar eller om han också kommer dela med sig av sitt privatliv.

– Jag har ingen aning, först ska jag fatta hur man gör. Jag skulle lägga ut en bild igår och höll på att gå in i väggen. Det blir oerhört spännande det här, säger Per.

I hela 22 år har Per varit tillsammans med kärleken Malin Carlsson. Paret har två barn ihop – sönerna Ture, 11, och Tage, 14. Men även om Per är ett välkänt ansikte för det svenska folket och ständigt syns i offentligheten så håller han familjen utanför – och nu berättar han om anledningen.

– För min del tycker jag att det här är ju mitt jobb, det är inget som de ska behöva dras med i tänker jag.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Michel Olofsson om relationen med Linnéa Hjort– ett år efter Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs 11-årige son Holger Luuk i Carolina Gynnings nya video

SENASTE NYTT!