Linnea Widmarks vädjan till följarna efter upptäckten på Instagram

Linnea Widmark har blivit mer och mer inaktiv på sin Instagram.
Men nu uppdaterar hon med en uppmaning till sina följare.

Benjamin Ingrosso har vid flera tillfällen pratat om sitt uppbrott från tidigare flickvännen Linnea Widmark. Det var cirka två år sedan som det tidigare paret bröt upp efter hel sex år tillsammans – vilket såklart påverkat artisten enormt.

Både i podcast och intervjuer har Benjamin pratat om sin hjärtesorg och när han medverkade i programmet Så mycket bättre höll han inte inne på känslorna.

I programmet berättade han bland annat om att han trodde uppbrottet skulle gå snabbare att bearbeta än vad det gjort.

– Jag har ju en tendens att hamna tillbaka till mitt ex, att jag landar i att skriva om henne. Det blir som att jag sjunger om Linnea, mitt ex. Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, vi var tillsammans sex år det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa Benjamin i programmet.

LÄS MER: Därför stoppas Måns Zelmerlöw i Melodifestivalen – sanningen bakom beslutet

Linneas nya liv

Linnea har däremot varit tystare kring uppbrottet. Hon tog sitt pick och pack och flyttade istället till Costa Rica. Hennes sociala medier har alltså istället varit fyllt av bilder på surfingbrädor, stränder och nya gemenskaper.

Efter ett tag avslöjade Linnea att hon mött en ny kärlek i Costa Rica. Trots att Linnea har nästintill hundratusen följare på Instagram och flitigt uppdaterar om sitt liv, så har relationen lämnats relativt utanför kanalen. Det är endast vid några få tillfällen som Linnea publicerat inlägg om pojkvännen och berättat hur kär hon är i honom.

Efter ett tag började Linneas uppdateringar att komma allt mer sällan på sociala medier.

”Hörs efter surf. Har saknat att uppdatera här. Och framförallt att prata med er. Behövde en lång paus men nu känner jag mig peppad igen”, skriver hon i en Instagram story efter att ha varit ifrån sociala medier i fjol.

Vädjan till följarna

Men nu har hon återigen inte uppdaterat på länge – förrän nu.

Det är inte heller någon vidare rolig uppdatering Linnea gjort, utan snarare en vädjan efter en tråkig upptäckt. Någon har nämligen försökt lura Linneas följare att hon skapat ett nytt konto.

”Detta är inte jag”, skriver Linnea på sin Instagram story och fortsätter:

”Blockera och anmäl kontot. Kontot sprider även konstiga länkar till människor. Öppna inte länken!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Eric Saades kommentar efter Bianca Ingrossos bild på Lovisa Worge

LÄS OCKSÅ: Elena Belle om kärlekslivet – efter maken Michaels Theannes död

Senaste nytt