Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens bråk framför alla

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

Det var i somras som Bianca Ingrosso berättade att det var lite svajigt mellan henne och Phillipe Cohen.
I senaste avsnittet av Wahlgrens värld tar hon nu upp en sak med honom som leder till bråk
– Jag ljuger aldrig!, utbrister Phillipe.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar, men på senaste tiden har det däremot varit oklart huruvida deras relation egentligen ser ut. Då de inte har setts umgås med varandra på väldigt länge är det nämligen flera av deras följare som har misstänkt att de inte längre är tillsammans- Också med tanke på att Bianca under sommaren berättade att relationen var svajig.

Biancas hårda ord mot Phillipe

Men oavsett hur relationsstatusen ser ut idag har Bianca och Phillipe fått uppleva hur det är att bo med varandra, och enligt Bianca har det inte alltid varit helt enkelt. I den nya säsongen av Wahlgrens värld berättar hon nu hur det är att bo med Phillipe.

LÄS OCKSÅ: Därför valde Phillipe Cohen att flytta – sanningen om beslutet att lämna Bianca

– Phillipe är ju inte sådär jättehärlig att bo med egentligen. Han lagar mat och är jätteduktig på det och är bra på att ta disken och bära mig från soffan till sängen. Men det är inte så mycket mer är han så som han är bra på i hemmet. Jag menar, han städar inte efter sig, han är väldigt stökig och han kan aldrig se att en soffa inte är "puffig". Och han är ju inte så händig heller.

Hon pekar sedan på sina gardiner som har gått sönder och berättar att hon har bett Phillipe fixa de för flera månader sedan, men att det trots det inte har hänt någonting.

– Jag sa till honom att hans ansvar är att köpa nytt batteri så att den där jävla gardinen kommer upp. I februari åkte den ner. Det var fem månader sen. Han har ett minne värre än en guldfisk. Han minns ingenting jag har sagt, säger hon irriterat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Börjar bråka framför alla

När Bianca tillsist går till Phillipe för att ta upp situationen med gardinen leder det till ett tjafs. Phillipe menar nämligen på att han har aldrig har hört Bianca nämna det om gardinen förut medan Bianca istället är helt tvärsäker på att hon har gjort det ett flertal gånger.

– Det här har du aldrig visat mig! Jag lovar och svär på allting att du aldrig har visat mig det här, säger Phillipe varpå Bianca snabbt svarar:

– Det har jag ju, vi har ju pratat om det! Jag lovar och svär på allting att jag har visat dig det här.

När Bianca sedan lämnar rummet fortsätter Phillipe att övertyga de andra i rummet om att han inte alls har hört det.

– Alltså aldrig någonsin. Jag lovar. Jag ljuger aldrig alltså, säger han.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso får motta kritik efter nya videon på Youtube

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos utseendeförändring – berättar om nya skönhetsmetoden