Idol 2023 marknadsföring banner

Rebecca Stellas ord om Nicole Falcianis programledarroll i Paradise hotel

23 nov, 2020 
Rebecca Stella och Nicole Falciani
Foto: Johnny Wohlin/Viafree/TT
Nicole Falciani tar över som programledare för Paradise hotel.
Nu kommenterar Rebecca Stella för första gången sin ersättare.
– Så konstigt, säger Rebecca i Över bordet.
Annons
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”

Det var i slutet av september som reality-världen nåddes av beskedet att Rebecca Stella, 35, avgår som programledare för Paradise hotel. Detta efter att programlett hela fem säsongen av succén. I ett inlägg på Instagram förklarade Rebecca att beslutet bland annat tagits på grund av coronapandemin. Läget i världen gjorde nämligen så att förutsättningarna för att hennes familj skulle kunna vara med under inspelningstiden förändrades.

Nicole Falciani ersätter Rebecca Stella

Efter Rebeccas avhopp var spänningen kring vem som skulle ta över efter henne olidlig. Plötsligt ryktades det som att influencern Nicole Falciani, 23, var aktuell för rollen men det dröjde ett bra tag innan detta bekräftades. Programledarrollen blir ny för Nicole som just nu befinner sig i Mexiko för att spela in den nya säsongen. När Hänt nådde henne härom veckan berättade hon om tankarna kring arbetet.

– Det går väldigt bra. Jag har väldigt roligt och jag lär mig oerhört mycket. Det är definitivt som jag föreställt mig, men samtidigt roligare än vad jag trodde det skulle vara, sa då Nicole till Hänt.

Annons

Sedan Nicoles nya roll i Paradise hotel offentliggjordes har hon mötts av både ris och ros. Det har minst sagt varit en snackis på sociala medier där det tydligt framgått att det är blanda åsikter om ersättaren. Rebecca Stella har däremot inte kommenterat sin ersättare – fram tills nu. När hon gästar humorgruppen Tom Ljungqvist och Petter Egnefors Youtube-serie Över bordet berättar Rebecca om tankarna kring avhoppet.

– Nu känns det bra men det var ett vemodigt beslut, säger Rebecca.

Rebeccas egna ord om ersättaren i Paradise hotel

Både Tom och Petter är enade om att de förknippar Paradise hotel med Rebecca Stella, något som även Rebecca själv gör.

– Det känns lite som att det var dags att säga nej och göra något nytt. Men det var också väldigt sorgligt för precis som ni säger, det är ju kul att ni säger det men jag känner verkligen att det är ju mitt program. Ska någon annan stå där och göra mitt program, säger Rebecca.

Annons

Vanessa Lindblad befinner sig också i studion och uttrycker sina tankar efter att ha sett reklamfilmen som presenterar Nicole som den nya programledaren.

– Jättekonstigt, det kändes jättekonstigt när hon stod där med kulan, säger Vanessa.

– Ja, så konstigt, flikar Rebecca in.

En detalj som Vanessa lagt märke till är att Nicole i videoklippet spottar på kulan, något som Rebecca även väljer att kommentera.

– Hon rengjorde den kanske. Jag har aldrig gjort rent kulan. Hon kanske kommer göra det bättre då eftersom att hon verkligen tar hand om kulan, säger Rebecca.

Annons