LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Falciani om utmaningarna under inspelningen av Paradise hotel

15 nov, 2020 
Nicole Falciani
För ett par veckor sedan avslöjades det att Nicole Falciani tar över rollen som programledare för Paradise hotel.
I en ny intervju med Hänt berättar influencern hur det gick till när hon fick det ärofyllda uppdraget – samt utmaningarna det har medfört.
– Det är klart att det ibland är svårt, säger Nicole.
Annons
Nicole Falciani om kampen – efter relationsavslöjandet med Adem BerishaBrand logo
Nicole Falciani om kampen – efter relationsavslöjandet med Adem Berisha

Nicole Falciani, 23, har synts i rampljuset sedan ung ålder. Idag är hon en av Sveriges främsta influencers, författare och dessutom aktuell som programledare för Paradise hotel 2021.

När Hänt når Nicole är hon på plats i Mexiko och i full gång med inspelningarna av den nya säsongen av dokusåpan. Men vi backar bandet – redan som sexåring började Nicole förstå att något var på tok i hennes kropp. Hon fick oförklarligt många infektioner men det var inte förrän för sex år sedan som en läkare kunde ge henne beskedet att hon lider av reumatism. Sedan dess har Nicole pratat öppet om sjukdomen och även skrivit boken Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism på ämnet. Så hur mår Nicole egentligen idag?

– Allt är bara bra med dig. Hittills har jag hållit mig frisk och kry, peppar, peppar, ta i trä. Reumatismen går alltid upp och ner. Några veckor sen hade jag några riktigt dåliga dagar med värk i ryggen, men just idag mår jag väldigt bra, säger Nicole.

Annons

Så blev Nicole Falciani programledare för Paradise hotel

Det var redan i oktober som det började spekuleras kring att Nicole skulle ta över som programledare för Paradise hotel efter att Rebecca Stella bestämt sig för att hoppa av. Ryktena bekräftades senare av produktionen och Nicole kan nu uttala sig om uppdraget som visar sig vara hennes drömjobb.

– Jag blev uppringd av produktionsbolaget Mastiff och fick förfrågan om jag var intresserad av att programleda Paradise hotel då de sökte en ny programledare. Sedan var jag inne på en casting och efter några veckor blev jag uppring, säger Nicole och fortsätter:

– Jag blev supersuperglad och från att jag gick på castingen var det självklart att jag skulle tacka ja ifall jag blev erbjuden jobbet. Men jag hade det på känn, att jag skulle få det.

”Människor kommer alltid ha en massa åsikter”

Programledarjobbet blir Nicoles första men sedan tidigare är hon van att vara framför kameran.

Annons

– Det går väldigt bra. Jag har väldigt roligt och jag lär mig oerhört mycket. Det är definitivt som jag föreställt mig, men samtidigt roligare än vad jag trodde det skulle vara. Det är ingen direkt svårighet, men det är klart att det ibland är svårt att lära sig manus, komma ihåg allas namn och samtidigt leverera framför kameran liksom.

Som offentlig person är Nicole van vid att andra delar med sig av sina åsikter kring henne. När det stod klart att Nicole skulle ta över efter Rebecca Stella möttes hon av en hel del kritik. Bland andra Paulina "Paow" Danielsson utryckte sitt stora missnöje och ansåg att Nicole var för ung för rollen.

– Så är det när man jobbar med det jag gör. Människor kommer alltid ha en massa åsikter och så får det vara. Jag tycker lite att ”om du inte kan säga något snällt, säg ingenting alls”.

Saknaden av familjen under månaderna i Mexiko

På plats i Mexiko är även pojkvännen Adem Berisha, 29, men resten av familjen befinner sig hemma i Sverige under den långa inspelningstiden.

Annons

– Det är alltid jobbigt att vara ifrån vänner och familj under så lång tid, men jag är van vid att vara det. När jag var yngre tillbringade jag tre månader varje sommar i Italien och för två höstar sedan bodde jag nere i Spanien i över tre månader. Tack och lov för Facetime. Det gör ju att man ändå kan känna sig nära familj och vänner, säger Nicole.

Att Nicole Falciani har en hel del bollar i luften har nog inte undgått någon. Framtiden ser hon ljust på och så här beskriver hon hur livet gärna får se ut om fem års tid.

– Jag hoppas att jag har hunnit testa att bo utomlands på riktigt, startat upp ännu ett företag, programlett fler program och bara är allmänt lycklig, glad och harmonisk.

Annons